Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

H Kaley Cuoco είναι φτιαγμένη για big bangs



Οι καλοί φίλοι, στις δύσκολες στιγμές φαίνονται. Και εμείς είμαστε εδώ για να την κρατήσουμε όρθια, λίγες μέρες μετά την είδηση ότι ο γάμος της με τον τενίστα Ryan Sweeting, το επίθετο του οποίου -ως παραδοσιακή γυναίκα- φρόντισε να πάρει, είναι πάπαλα μετά από μόλις δυο χρόνια.


Κρίμα, γιατί -μέχρι τώρα- η χρονιά της πήγαινε φανταστικά αφού μόλις ψηφίστηκε, μαζί με την Sofia Vergara, ως η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα στην τηλεόραση (1 εκ. δολάρια το επεισόδιο και 30 εκ. δολάρια στην τράπεζα).

Με άλλα λόγια, το κορίτσι που κάποτε πρωταγωνιστούσε στο ένα διαφημιστικό της Barbie μετά το άλλο ( ναι, δουλεύει σαν 'σκυλί' από πιτσιρίκι), έκανε μια χαρά απόσβεση στην προσθετική στήθους που αποφάσισε να κάνει στα 18 της.



Ακόμη και αν, κακά τα ψέματα, μας ξενέρωσε λίγο που βγήκε και το παραδέχθηκε (δες την εδώ χωρίς, στα 18 της, για να κάνεις την σύγκριση).




'Δεν είχα καθόλου στήθος. Τα εμφυτεύματα μου με έκαναν να αισθάνομαι μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Αυτός ήταν ο στόχος. Δεν προσπαθούσα να δείχνω πιο σέξι ή να γίνει πορνοσταρ'

Όπως και να' χει μιλάμε για μια, μετρίως ταλαντούχα, κατά τη γνώμη μου πάντα, γυναίκα που βρέθηκε από το πουθενά να έχει το δικό της αστέρι στο Hollywood Walk of Fame (το κέρδισε πέρυσι τον Οκτώβριο) και να έχει εξελιχθεί σε διαχρονική βασίλισσα των απανταχού nerd.



Ένας από τους οποίους ήταν και ο Superman Henry Cavill ο οποίος το 2013, αφού την 'γλέντησε' δυο εβδομάδες και έβγαλε το τηλεοπτικό 'άχτι' του, συνειδητοποίησε ότι στην πραγματικότητα η Kaley είναι πολύ πιο συνηθισμένη από ότι περίμενε, και την παράτησε.



Γενικά η Cuoco δεν τα πηγαίνει καλά με τους άντρες. Η σχέση της όμως με τα άλογα είναι άψογη. Έχει το δικό της, τον Thor, τον οποίο υπεραγαπά, περιποιείται και καβαλά συχνά.

Ενώ τα πάει καλά και με τις μπάλες. Όχι γενικά, του τένις, το οποίο επίσης παίζει, σε υψηλό επίπεδο, από τότε που ήταν τριών ετών. Θα μπορούσε δηλαδή όντως να είχε γίνει επαγγελματίας.



Άξιο επισήμανσης είναι επίσης ότι η made and raised in California Kaley, αν και φαίνεται χύμα και χαζοβιόλα, ήταν πάντοτε στοχοπροσηλωμένη. Σκέψου ότι, όπως πολλές μελλοντικές σταρ (βλέπε Emma Stone, Hayden Panettiere, Selena Gomez) δεν πήγε ποτέ της σχολείο (έκανε ιδιαίτερα σπίτι, με την μητέρα της). Εν μέρει γιατί δεν προλάβαινε, εν μέρει γιατί ήξερε πάντοτε που θα καταλήξει.



Επίσης ήξερε και ξέρει πως να διαχειρίζεται την δημοσιότητα. Απόδειξη η εντελώς κουλ αντίδρασή της όταν, πέρυσι το καλοκαίρι, κυκλοφόρησαν δεκάδες -όντως καυτές- φωτογραφίες της στα πλαίσια του fappening. Με χάιλάιτ, κατ'εμέ, εκείνη που σκύβει να βγάλει το ταψί από το φούρνο φορώντας ψηλές κάλτσες και ένα κίτρινο string.



Συγκεκριμένα απλά πόσταρε μια ακόμη που την δείχνει να βγαίνει, και καλά, γυμνή από την παραλία. Την οποία μάλιστα την βοήθησαν να την διαλέξει όλα τα υπόλοιπα μέλη του cast της σειράς.



Επίσης, επειδή ακριβώς ξέρει σε τι οφείλει την καλή της τύχη, φροντίζει να γυμνάζει ευλαβικά το σώμα της -και ειδικότερα το κάτω μέρος, που κοιτάζει λίγο προς το έδαφος- καθημερινά και εντατικά.
'Η yoga μου άλλαξε την ζωή μου. Κάνω πλέον τουλάχιστον πέντε φορές την εβδομάδα. Επίσης, με το που μπήκα στα 30, πέταξα όλα τα ζαχαρωτά που είχα πάντα στο κομοδίνο μου και όλα τα chips και τα αναψυκτικά από την κουζίνα'



H ουσία είναι ότι, αυτή τη στιγμή, δεν μπορούμε να κρίνουμε αν η Kaley καλώς είναι δικαίως τόσο ψηλά στην εκτίμησή μας ή όχι. Ούτε ανεβάζει σέξι φωτογραφίες, ούτε φωτογραφίζεται πια σέξι για περιοδικά.



Επίσης, εκτός του The Big Bang Theory, είναι αόρατη. Θα μου πεις, νωρίς είναι. Θα μου πεις, δεν προλαβαίνει να κάνει πράγματα λόγο συμβολαίου. Και θα σου απαντήσω ότι η μόνη ταινία που θυμάμαι να παίζει είναι The Wedding Ringer με τον Kevin Hart. Στο οποίο ήταν αδιάφορη. Και ότι, τα δυο επόμενα της project, το Alvin and the Chipmunks: The Road Chip και το Burning Bodhi

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει τίποτα.







ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: