Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Η Μπέλα Χαντίντ προπονείται για τους Ολυμπιακούς



Η Μπέλα Χαντίντ είναι ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα σήμερα, όπως και η αδελφή της Τζίτζι Χαντίντ. Η 18χρονη έχει κατακτήσει τις πασαρέλες, αλλά αποκαλύπτει πως προτεραιότητά της ήταν πάντα η ιππασία και τώρα στόχος της είναι οι Ολυμπιακοί του 2016 του Ρίο ντε Τζανέιρο.


Η μικρότερη από τις αδελφές Χαντίντ πρόσφατα βρέθηκε στην πασαρέλα για μια σειρά από κορυφαίους σχεδιαστές στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, κι εκεί αποκάλυψε ότι ελπίζει να εκπροσωπήσει τις ΗΠΑ σε ιππικούς αγώνες στους Ολυμπιακούς του επόμενου έτους.

Η αγάπη της για τα άλογα πηγάζει από τη μητέρα της Γιολάντα Φόστερ, τη γνωστή ηθοποιό της σειράς The Real Housewives of Beverly Hills.

«Η αφοσίωση μου προήλθε από την αγάπη της μαμάς μου άλογα. Κάνω ιππασία από τότε που ξεκίνησα να περπατάω και το γεγονός ότι η μητέρα μου ήξερε τα πάντα για τα άλογα βοήθησε πραγματικά» είπε.

Η Μπέλα εκμυστηρεύτηκε ότι παρά την πολυάσχολη καριέρα της, η ιππασία είναι ακόμη το σημαντικότερο πράγμα γι 'αυτήν και το τέλειο αντίδοτο στο καθημερινό άγχος.

Η Μπέλα μπήκε στο χώρο του μόντελινγκ αμέσως μετά την αδερφή της Τζίτζι. «Δεν ήξερα ποτέ ότι το μόντελινγκ ήταν κάτι που ήθελα να κάνω. Άρχισα ιππασία σε νεαρή ηλικία και η αδελφή μου ήταν ήδη μοντέλο για χρόνια πριν από εμένα».

Ενώ οι αδελφές είναι στην ίδια βιομηχανία, δεν φαίνεται να υπάρχει καμία αντιπαλότητα ανάμεσά τους.



Συνεργάστηκαν για την παρουσίαση της καλοκαιρινής κολεξιόν του Tommy Hilfiger του στη Νέα Υόρκη στην Εβδομάδα Μόδας τον περασμένου μήνα και μάλιστα περπάτησαν χέρι- χέρι ως αγαπημένες αδερφές, στο τέλος της πασαρέλας.







ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: