Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Η Χίλαρι Κλίντον σε ρόλο barwoman σερβίρει τον «εαυτό» της και μιμείται τον Τραμπ



Το 2008 ήταν η προεκλογική καμπάνια του Μπάρακ Ομπάμα και το πως χρησιμοποίησε το Twitter για να προπαγανδίσει την εκλογή του.

Το 2015 είναι η εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον που διεκδικεί δάφνες πρωτοτυπίας και μια θέση για να γίνει case study του μέλλοντος στην πολιτική επικοινωνία.
Με την τακτική στριβείν διά του αρραβώνος η Χίλαρι έχει καταφέρει να κερδίσει τη συμπάθεια και να ηγείται στην κούρσα του χρίσματος. Παρά το γεγονός ότι τόσο το παρελθόν του συζύγου της, αλλά και το δικό της δεν εκτιμούνται ιδιαιτέρως από τον αμερικανικό λαό, η Χίλαρι πατάει πάνω στους ανταγωνιστές της που υστερούν κατά πολύ. Και το κάνει με τον πιο safe τρόπο.
Αποφεύγοντας να πηγαίνει σε πολλά πολιτικά τοκ σόου, η Χίλαρι δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στα late night shows και στο stand up comedy. Έτσι, μετά την παρουσία της στο σόου του Τζίμι Φάλον, η Χίλαρι έκανε ένα πέρασμα από την μακροβιότερη εκπομπή και την πιο επιτυχημένη στις ΗΠΑ, το Saturday Night Live, όπου υποδύθηκε έναν πολύ ιδιαίτερο ρόλο.
Με τη Μάιλι Σάιρους να δίνει την πρώτη πάσα, και μια ηθοποιό που φοράει ταγέρ και τη μιμείται να κάθεται στο μπαρ, η Χίλαρι γίνεται η barwoman Βαλ που συζητάει με τον εαυτό της και του κάνει φιλοφρονήσεις, ενώ δεν διστάζει να μιμηθεί κοροϊδευτικά τον μεγάλο της αντίπαλο, τον Ντόναλντ Τραμπ και στο τέλος να τραγουδήσει.








Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: