Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Hot! Πως είναι η Katy Perry στο sex; Ο πρώην σύζυγός της κάνει τις αποκαλύψεις…



Η Katy Perry και ο Russell Brand πήραν διαζύγιο το 2012 μέσα σε πολύ καλό κλίμα. Ο ιδιόρρυθμος Βρετανός πρώην της Katy ωστόσο (για κακή της τύχη) είναι ένας από τους πιο outspoken celebs στον κόσμο.
Τόσο που δεν δίστασε να αποκαλύψει πως είναι η 31χρονη star στο κρεβάτι!

Όλα αυτά στο νέο του ντοκιμαντέρ «Brand : A Second Coming», το οποίο σκηνοθετεί ο Ondi Timoner. Το εν λόγω ντοκιμαντέρ περιέχει πλάνα λίγο πριν το διαζύγιο της Katy με τον Russell και δεν είναι και το πλέον κολακευτικό για την Αμερικανίδα.

Ο Brand χαρακτηρίζει on camera την Katy σαν «Brainless Sex Kitten», δηλαδή σαν «άμυλο γατάκι στο σεξ» ή κατά τα κοινώς λεγόμενα… ξενέρωτη! Η Perry από την πλευρά της έχει πληροφορηθεί τι αναφέρει στο ντοκιμαντέρ του ο πρώην σύζυγός της και σύμφωνα με το περιοδικό In Touch δεν είναι καθόλου χαρούμενη!

«Θεωρεί την συμπεριφορά του ανώριμη και εγωιστική», δήλωσε άνθρωπος από το περιβάλλον της στο περιοδικό και δεν αποκλείει το ενδεχόμενοι οι καλές τους σχέσεις να γίνουν θρύψαλα και να οδηγηθεί το πρώην ζευγάρι στα δικαστήρια με στόχο της Perry να μην κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ.

Πάντως το περιβάλλον της Katy δεν αποκλείει η κίνηση αυτή να είναι απλά ένα είδος εκδίκησης για το διαζύγιο τους ωστόσο όπως και να το κάνουμε είναι λίγο… unfair αυτό που κάνει ο Brand!
Σας φαίνεται για άμυαλο γατάκι στο σεξ η Katy;




Sorry Russell, αλλά δεν σε πιστεύουμε...




Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: