Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Εξομολογήσεις ενός άντρα: Αρρωστήσαμε; Έτσι πρέπει να μας περιποιηθείτε κορίτσια



Ο μήνας των εορτών και των κρυωμάτων μπήκε! Ναι, ο Οκτώβρης είναι αυτός και μιας και έχουμε αρχίσει να τις αρπάζουμε (όχι τις μπούφλες) πέφτουμε στο κρεβάτι ο ένας μετά τον άλλον.
Και ξέρετε γυναίκες. Εμείς οι άντρες θέλουμε πολύ ιδιαίτερη περιποίηση όταν αρρωσταίνουμε.

Σε μια τέτοια φάση λοιπόν γράφονται αυτές οι γραμμές. Σε φάση που δεν σηκώνω το τηλέφωνο στη μάνα μου, παίζω με το μπλε και κόκκινο χαπάκι σαν το Matrix (και χασκογελάω μόνος μου) και νομίζω πως ο θάνατος έρχεται. Ναι, ένα κρύωμα είναι αλλά έτσι νιώθουμε εμείς οι άντρες.

Οπότε κορίτσια μόλις αρρωστήσει ο καλός σας μην απελπιστείτε. Μασημένη τροφή σας δίνω λέμε για το τι πρέπει να κάνετε!

-Μην κουνηθείτε εκατοστό από δίπλα μας

Τι πάει να πει δουλεύετε γυναίκες; Να πάρετε τηλέφωνο να πείτε πως δεν θα πάτε. Εδώ εμείς παλεύουμε στα μαρμαρένια αλώνια και εσείς (άκουσον-άκουσον) θα πάτε για δουλειά; Όχι! Εκεί δίπλα μας πρέπει να κάθεστε. Να μας χαϊδεύετε τα μαλλάκια (δεν έχω και μπόλικα εγώ), να μας ικανοποιείτε κάθε απαίτηση. Ποιος ξέρει; Μπορεί να είναι και η τελευταία… ΝΟΤ!

-Μην γκρινιάζετε

Πάνω από το προσκεφάλι μας θα πείτε «Αμάν ρε (ακατάληπτο) δεν αντέχεσαι»; Είναι κουβέντες αυτές; Σφίξτε τα δόντια σας κορίτσια και καταπιείτε την γκρίνια που έχετε έτοιμη να εκτοξεύσετε. Ξέρετε πόσες φορές το έχουμε πνίξει εμείς; Για χάρη της κατάστασης κάντε μια υποχώρηση. Ακόμα.

-Θέλουμε σεξ

Ναι, του θανατά είμαστε δεν αντιλέγει κανείς. Αλλά η ιατρική έχει πεις πως το σεξ είναι το καλύτερο φάρμακο (μην πει κανείς για το γέλιο, αποκληρώνεται). Συν ότι θα κάνετε μεγάλο καλό στην αυτοπεποίθησή μας. Θα πάρουμε τα πάνω μας. Συν (στο συν) ότι θα πάρουμε το sympathy sex και δεν θα πείτε όχι σε ότι ζητήσουμε. Αλλά επικεντρωθείτε στην άμεση ίαση εσείς…
-Μην κάνετε σαν την μάνα μας
Σας αγαπάμε επειδή θυμίζετε την μάνα μας. Αλλά όταν αρρωσταίνουμε η μάνα μας μετατρέπεται σε ένα βιβλικό τέρας. Μην το κάνετε και εσείς μωρέ, αμαρτία είναι. Μην μας σκεπάζεται. Μην μας ταΐζετε στο στόμα. Μην μας ρίχνετε μια ζακέτα σώνει και ντε ενώ είμαστε κουκουλωμένοι πάνω μας. Ααα και μην λέτε κάθε δυο λεπτά «Αφού δεν προσέχεις. Γυρνάς ιδρωμένος». Το ότι δεν προσέχουμε δεν θα μας κάνει να προσέχουμε, όσο και αν μας λέτε να προσέχουμε. Κοινώς… σας έχουμε εγγεγραμμένες.
-Μην πάρετε ΠΟΤΕ τηλέφωνο την μάνα μας
Ό,τι και αν συμβεί ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να το μάθει. Ήδη ο πυρετός είναι ένα βάσανο, ένα δεύτερο στα πόδια μας δεν μπορεί να γίνει ανεκτό. Έχουμε εσάς βρε κουτά να μας υπηρετείτε… εεε, να μας προσέχετε. Δεν χρειαζόμαστε άλλον στον πλανήτη! Εκτός και αν…
-Πάρτε τηλέφωνο ΑΜΕΣΩΣ την μάνα μας
Εκτός και αν νιώσουμε την ανάγκη της μητρικής αγάπης. Ή αν θέλετε να μας εκδικηθείτε. Και τα δυο ισχύουν να ξέρετε. Σε περίπτωση που ακούσετε την φράση «Πάρε τηλέφωνο την μαμά μου να έρθει» το καλύτερο που έχετε να κάνετε (σαν κιουρίες που είστε) να περιμένετε να γίνει καλά ο soon to be πρώην σας και να φύγετε. Ξεκάθαρα.
Λογικά λοιπόν κορίτσια θα αρρωστήσετε και εσείς μετά από τόση τριβή με την ασθένεια. Εμείς θα γλυτώσουμε από το κρύο άγγιγμα του μαυροντυμένου κυρίου (sic) σαν από θαύμα. Εσείς είστε γυναίκες, δεν έχετε τίποτα, πιείτε ένα τσάι, δεν γίνεται να φύγουμε από τη δουλειά βρε κουτά, ότι χρειαστείτε πάρτε τηλέφωνο, περαστικά σας.
Αυτά!
ΥΓ: Θα θέλουμε και εμείς να κάνουμε σεξ κορίτσια όταν η μύτη σας θα τρέχε σαν τους καταρράκτες της Εδέσσης…



Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: