Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Daniel Craig: ''Θα προτιμούσα να κόψω τις φλέβες μου από το να παίξω ξανά τον James Bond''



Ο Daniel Craig αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, που ενσάρκωσαν τον James Bond, δίνοντας το κάτι παραπάνω στις τελευταίες ταινίες. Βέβαια, ο ίδιος φαίνεται ότι δε θέλει να μείνει στη μνήμη του κοινού ως ο διάσημος πράκτορας που έφερε εις πέρας ό,τι κι αν του ζητήθηκε.


Ο ίδιος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και έκανε δηλώσεις που θα συζητηθούν, κάνοντας όσο πιο ξεκάθαρο μπορεί, ότι θέλει να πετάξει από πάνω του την ταμπέλα του Bond.

«Θα προτιμούσα να σπάσω αυτό το ποτήρι και να κόψω τις φλέβες μου. Τελειώσαμε με αυτό. Το μόνο που θέλω είναι να προχωρήσω. Αν θα έκανα ακόμα μία ταινία Bond, θα την έκανα μόνο για τα χρήματα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στο London’s Time Out magazine.

Ο Craig αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα των διεθνών media, που τον θέλουν να είναι να είναι δεσμευμένος με συμβόλαιο για μια ακόμα ταινία James Bond – ο τίτλος παραμένει ακόμα άγνωστος-: «Ναι είναι αλήθεια, είμαι δεσμευμένος για ακόμα μία ταινία, αλλά δεν μπορώ να κάνω προβλέψεις».


Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: