Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Το ανυπέρβλητο στιλ της δυναμικής Κλερ Άντεργουντ του House of Cards



Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό όταν βλέπετε την πανέξυπνη, δυναμική και σκληρή Κλερ Άντεργουντ; Φυσικά το στιλ της!


robin wright house of cards
Με λίγα λόγια, αν η εξουσία είχε στυλ, θα ήταν αδιαμφισβήτητα αυτό της Κλερ Άντεργουντ. Όποιος συντονίζεται κάθε Σάββατο βράδυ στον ΟΤΕ ΤV και στο κανάλιOTE CINEMA 4HD για να δει το διπλό επεισόδιο του House of Cards γνωρίζει πολύ καλά ότι η Ρόμπιν Ράιτ Πεν, που υποδύεται Κλερ Άντεργουντ έχει γίνει σύμβολο μόδας για πολλές γυναίκες σε όλο τον κόσμο.
smartphone couple
Αν και δεν θέλαμε να αντιγράψουμε το πώς αντιμετωπίζει τον γάμο της και τις προσωπικές της σχέσεις γενικότερα, θα θέλαμε σίγουρα να ντυνόμαστε όπως αυτή. Η φιλοσοφία πίσω από το πώς ντύνεται είναι απλή, αλλά εγγυάται την επιτυχία. Με την χρωματική παλέτα να κινείται σε ουδέτερους τόνους, επιλέγει ρούχα σε γκρι, μαύρο, μπεζ και άσπρο. Οι γραμμές είναι αυστηρές, αλλά αγκαλιάζουν το σώμα, αναδεικνύοντας ιδανικά τη θηλυκότητα της. Αγαπημένο της κομμάτι είναι τα φορέματα, που δίνουν το πλεονέκτημα της άνεσης και εντυπωσιάζουν μόλις μπει στον χώρο. Εξίσου ψηλά στη λίστα των προτιμήσεων βρίσκονται τα κομψά παλτό, οι ψηλόμεσες φούστες, τα κοκάλινα γυαλιά οράσεως και τα διακριτικά χρυσά κοσμήματα.
smartphone couple
robin wright house of cards
Μπορεί να είναι η σύζυγος του Φρανκ Άντεργουνt, κατά κόσμον Κέβιν Σπέισι, και να τον βοηθά να αναρριχηθεί σε μια θέση μεγαλύτερης ισχύος, αλλά εκτελεί κάθε σατανικό σχέδιο που έχουν, με κομψότητα. Ποιος είπε ότι η δολοπλοκία δεν μπορεί να γίνει με στιλ;
Ποιος ευθύνεται για αυτή τη δυναμική παρουσία που κυριολεκτικά καθηλώνει σε κάθε σκηνή και έχει κάνει κάθε γυναίκα να λατρεύει κάθε κομμάτι που φοράει η Κλερ; Η προσωπική στυλίστρια της Ρόμπιν Ράιτ Πεν, Κέμαλ Χάρις, η οποία έχει ντύσει την ταλαντούχα ηθοποιό με φανταστικά κομμάτια από διάσημους οίκους όπως οι Ralph Lauren, Proenza Schouler και Alexander McQueen.

Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: