Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Ακαριαίος ο θάνατος της Μαρίας Νταλιάνη



Ακαριαίος ήταν ο θάνατος της 21χρονης Μαρίας Νταλιάνη κατά τον ιατροδικαστή Νίκο Καλογριά που εξέτασε τη σορό της. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο θάνατος της άτυχης φοιτήτριας οφείλεται σε κακώσεις συμβατές με πτώση εξ ύψους.


Αν και η ιατροδικαστική εξέταση δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, ο κ. Καλογριάς αποκάλυψε τα παραπάνω στοιχεία καθώς και ότι λόγω του ότι η σορός της άτυχης κοπέλας βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη δεν είναι δυνατόν να εξαχθούν συμπεράσματα για το τι είχε προηγηθεί της πτώσης και το εάν έπεσε ή την έσπρωξαν.

Οσον αφορά τις πληροφορίες ότι η άτυχη φοιτήτρια αφού έπεσε και χτύπησε προσπάθησε να συρθεί ως τη σκάλα της πολυκατοικίας δεν φαίνεται να επιβεβαιώνονται, αφού κατά την εκτίμηση του ιατροδικαστή ο θάνατος ήταν ακαριαίος. Τώρα, γιατί η σορός της νεαρής δεν ήταν ορατή από το φωταγωγό εκτιμάται από την αστυνομία, ότι η κοπέλα κατά την πτώση της χτύπησε κάπου και κατέληξε σε σημείο που προφανώς δεν φαινόταν.

Από την πλευρά του ο ιατροδικαστής παραπέμπει στην έρευνα της αστυνομίας για το πώς κατέληξε η άτυχη φοιτήτρια στον φωταγωγό, η οποία μαζί με το τελικό πόρισμα του ιατροδικαστή και τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης θα καταλήξει στο αν πρόκειται για αυτοκτονία ή εγκληματική ενέργεια.

Ωστόσο, ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι η 21χρονη κατά την διάρκεια της πτώσης είχε μαζί της το κινητό τηλέφωνό της κάτι που δεν συνηθίζεται και έτσι έχουν ζητήσει να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Η έρευνα της αστυνομίας έχει επικεντρωθεί και στις μαρτυρίες των φίλων και των γνωστών της.

Πάντως, όλα δείχνουν ότι η Μαρία Νταλιάνη το τελευταίο διάστημα ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγω ερωτικής απογοήτευσης καθώς πρόσφατα είχε χωρίσει από έναν 23χρονο ο οποίος βρήκε ανταπόκριση από άλλη κοπέλα.
Ο 23χρονος έχει καταθέσει στην αστυνομία για την σχέση τους, ενώ από άλλες καταθέσεις προκύπτει ότι η φοιτήτρια μετά τον χωρισμό της ένιωθε έντονο το αίσθημα της απόρριψης.



Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: