Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Lady Gaga: Ανακηρύχτηκε γυναίκα της χρονιάς




Tο περιοδικό Billboard ανακήρυξε τη Lady Gaga ως «Γυναίκα της Χρονιάς» για το 2015. Είναι μία επιτυχημένη χρονιά για τη γνωστή ποπ τραγουδίστρια.

Το 2015 Ε Ετοιμάζει το πέμπτο ολοκληρωμένο της άλμπουμ, πρωταγωνιστεί στην 5η σεζόν του American Horror Story : Hotel, που κάνει πρεμιέρα στις 7 Οκτωβρίου και το σόου της με τον θρύλο της μουσικής Τόνι Μπένετ «έσκισε». Επίσης, πρόσφατα αρραβωνιάστηκε τον καρδιοκατακτητή του «Λυκόφωτος» Τέιλορ Κίνεϊ.
Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Till it Happens to You» που «έσκισε» σε χτυπήματα σε πραγματικό χρόνο σε Billoboard+Twitter. Το ζήτημα του βιασμού σε χώρους των Πανεπιστημίων είναι το αντίκειμενο που έχει ασχοληθεί η 29χρονη τραγουδίστρια. Σε όλη τη διάρκεια του βίντεο κλιπ η τραγουδίστρια δεν εμφανίζεται, παρά μόνο ως μία μακρινή φιγούρα στα τελευταία δευτερόλεπτα.
Tο περιοδικό Billboard ανακήρυξε τη Lady Gaga ως «Γυναίκα της Χρονιάς» για το 2015 καθώς τα επαγγελματικά και τα προσωπικά της πηγαίνουν περίφημα, ένω έχει κερδίσει 6 βραβεία Grammy και έχει πουλήσει 28 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως. 


Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: