Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Συμβουλές από την Jaimie Alexander: 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις για τις γυναίκες



Μην ξεγελιέσαι από την ευλυγισία της και την ομορφιά της, η Jaimie Alexander μπορεί να σε βάλει κάτω για το χαβαλέ. Πολύ πριν εμφανιστεί στο Thor, η Jaimie ήταν το μοναδικό κορίτσι στην ομάδα του γυμνασίου της (προφανώς δεν τρελαινόταν να γίνει μια ακόμα μαζορέτα).
Αλλά επειδή η ευκαιρία να την δεις να τρέχει στο γήπεδο πέρασε εδώ και χρόνια, τουλάχιστον μπορείς να την δεις ακόμα στο Thor: The Dark World. Αλλά δεν είμαστε εδώ να μιλήσουμε για τον Thor ή την καριέρα της, είμαστε εδώ για να μας μιλήσει αυτή, να μας πει τα τέσσερα πράγματα που δεν γνωρίζαμε για τις γυναίκες. Οπότε, αν την πετύχεις κάποια στιγμή κάπου έξω (μπορεί να έρθει στην Ελλάδα για διακοπές), έχεις μια ευκαιρία να την ρίξεις, αρκεί να γνωρίζεις τα παρακάτω:


Οι κλεμμένες ατάκες πιάνουν τόπο! (Ακόμα και οι δικές σου).

“Το χιούμορ είναι ο καλύτερος τρόπος για να προσεγγίσεις γυναίκες. Αν μπορείς να γελάσεις με τον εαυτό σου, να έχεις αυτοπεποίθηση και να μην φοβάσαι να φανείς γελοίος σε κάποιες στιγμές, μας έχεις όλες δικές σου,” λέει η Jaimie. “Θυμάμαι ακόμα ένα παιδί που έλεγε κάποιες ατάκες σε ένα ραντεβού μας. Θυμάμαι πως γελούσα για δύο ημέρες. Είναι ένα άτομο που δεν θα ξεχάσω ποτέ.” Άρα, μπες στο διαδίκτυο και ξεκίνα να αποθηκεύεις ατάκες στο μυαλό σου. Έξυπνες ατάκες και όχι αυτές που βρίσκουν αστείες μόνο τα κολλητάρια σου.

Ραντεβού σε κάτι διαφορετικό

Δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις να κλείσεις ένα ραντεβού στο πιο ακριβό εστιατόριο της πόλης, κάνε κάτι διαφορετικό που θα της κινήσει την προσοχή. Αντί να πάτε λοιπόν για δείπνο, πάντε για πεζοπορία, surf, τζόκινγκ, κάτι ξεχωριστό, και μετά από αυτό μπορείς άνετα να κλείσεις ένα ραντεβού κάπου πιο ρομαντικά. Δεν ξέρουμε γιατί, αλλά όσοι το έκαναν, έπιασε. Ωστόσο η πιο φρικτή ιδέα είναι να πάτε για ταινία, διότι όχι μόνο δεν μιλάτε και κάθεστε και παρακολουθείται, αλλά αυτή εύχεται να μην δει καμιά σκηνή σεξ στην ταινία και γίνει ακόμη πιο παράξενο απ” ότι ήδη είναι.

Ο τρόπος που αντιδράς με ξένο κόσμο

“Ήμουν σε ένα ραντεβού όταν μια σερβιτόρα έριξε ένα σωρό πιάτα κάτω και έσπασαν. Το ραντεβού μου σηκώθηκε και την βοήθησε να καθαρίσει, ήταν ότι πιο γλυκό έχω δει. Δεν μπορώ να βλέπω άτομα τα οποία δεν ενδιαφέρονται για άλλους εκτός από τον εαυτό τους. Και αν υπάρχει κάτι που νευριάζει όσο τίποτε άλλο, είναι όταν κάποιος παραπονιέται συνεχώς για το φαγητό ή το ποτό του.”

Τα φανταχτερά δώρα δεν πιάνουν

Σταμάτα να προσπαθείς να μας εντυπωσιάσεις με φανταχτερά-πανάκριβα δώρα, δεν πρόκειται να καταφέρεις τίποτα με αυτά. Προσπάθησε να μας κάνεις δώρο κάτι απλό και ωραίο, το οποίο να βγαίνει από την καρδιά σου. Διότι με τα φανταχτερά δώρα το μόνο που καταφέρνεις είναι να μας δείξεις ότι πιστεύεις ότι δεν είσαι αρκετά καλός για εμάς, αλλά τα λεφτά σου είναι,” λέει η Jaimie. Επίσης, αν μια γυναίκα τελικά σου ριχτεί χάρη στα απίστευτα δώρα που τις αγόρασες, τότε μπορείς να καταλάβεις από μόνος σου ότι είναι μαζί σου μόνο γι “αυτά και όχι για εσένα.






ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: