Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Rachel Zoe : Η διάσημη στιλίστρια γίνεται 43 και μοιράζεται τα πιο σημαντικά fashion tip



Σαν σήμερα 1η Σεπτεμβρίου του 1971, γεννιέται η πιο διάσημη και πετυχημένη στιλίστρια του Hollywood, η Rachel Zoe. Δουλεύοντας πάνω από δύο δεκαετίες τον χώρο της μόδας και έχοντας δουλέψει με τα μεγαλύτερα ονόματα όπως η Kate Hudson, η Eva Mendes, η Cameron Diaz, η Demi Moore, η Miley Cyrus, η Liv Tyler και πολλοί άλλοι ακόμα, η Rachel αποτελεί μια από τις πιο έμπειρες στιλίστριες που η γνώμη της αν μην τι άλλο μετράει.


Εμείς για να γιορτάσουμε τα 43 στιλάτα χρόνια της ζωής της, μαζέψαμε τα πιο σημαντικά fashion tip που έχει ποτέ μοιραστεί και ήρθε η κατάλληλη ώρα να μάθεις και εσύ. Και μην ξεχνάς αυτό που έχει πει η Rachel '' Το στιλ δείχνει ακριβώς ποιος είσαι χωρίς καν να χρειαστείς να μιλήσεις''.



Fashion tip 1 : Γνωρίζεις καλά ότι το μαύρο είναι η πιο εύκολη στιλιστική επιλογή. Τι θα έλεγες να πας το πιο basic χρώμα στο επόμενο επίπεδο του στιλ; Δοκίμασε στο ίδιο look διαφορετικές υφές κάνοντας το μονόχρωμο σύνολο πιο ενδιαφέρον.

Fashion tip 2 : Μην φοβάσαι την λάμψη στο ντύσιμο σου. Απλά θυμήσου κάθε φορά που επιλέγεις παγιέτες να κρατά τα αξεσουάρ σου σε minimal τόνους.

Fashion tip 3 : Προσθέτοντας ένα φουλάρι στο look σου, κερδίζεις επιπλέον στιλ και ζεστασιά στο look σου.



Fashion tip 4 : Διασκέδασε! Όταν η ζωή είναι σοβαρή, άφησε τη μόδα να γίνει ο μικρός και προσωπικός σου παράδεισος.

Fashion tip 5 : Ένα ρούχο που καλύπτει το λαιμό και τα χέρια σου, θα αφήσει το πανέμορφο πρόσωπο σου να λάμψει και ο χαρακτήρας σου να αναδειχτεί.

Fashion tip 6 : Όταν έχεις μαζεμένα τα μαλλιά σου, μην ξεχνάς πάντα να προσθέτεις ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια.



Fashion tip 7 : Μπορείς να είσαι μοναδική ακόμα και αν επιλέξεις total cover up σύνολο.

Fashion tip 8 : Πριν ολοκληρώσεις οποιοδήποτε outfit σκέψου τα εξής : καπέλο, εντυπωσιακή τσάντα, γυαλιά ηλίου και αξεσουάρ.

Fashion tip 9 : Μην φοβάσαι τα ιδιαίτερα print. Μερικές φορές για να κάνεις την διαφορά και να ξεχωρίσεις, πρέπει να τα επιλέξεις.





ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: