Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Koλύμπι... στον ουρανό!



«Σαν να πλέεις στο αέρα, στο κεντρικό Λονδίνο». Έτσι περιγράφει την εμπειρία να κολυμπάς στην πισίνα που σχεδιάζει να κατασκευάσει ο όμιλος Μπάλιμορ.


Η πισίνα θα αποτελεί «γέφυρα» ανάμεσα στους δέκατους ορόφους δύο συγκροτημάτων κατοικιών, ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος του κατασκευαστικού ομίλου Σον Μάλριαν.

Η Sky Pool, η οποία θέλει να είναι «η πρώτη στον κόσμο», θα είναι μια γυάλινη πισίνα μήκους 27 μέτρων, σε ύψος 35 μέτρων από το έδαφος και θα γεφυρώνει δύο συγκροτήματα κατοικιών στο Nine Elms, καινούργια παραποτάμια συνοικία του Λονδίνου, που αναπτύσσεται ραγδαία.

Στο πρότζεκτ, που τιτλοφορείται «Embassy Gardens Legacy Buildings», ο Μπάλιμορ επέλεξε τους HAL architects να συνεργαστούν με τους μηχανικούς arup associates, τους camlins στη διαμόρφωση του τοπίου και τον Λουίς Μπουσταμάντε στη διαμόρφωση των εσωτερικών χώρων. Η πλήρης ανάπτυξη θα περιλαμβάνει ένα επιχειρηματικό περιβάλλον στέγασης για αυτούς που «εργάζονται από το σπίτι», γυμναστήριο και μπαρ στη στέγη. Οι εργασίες αρχίζουν φέτος το καλοκαίρι και τα πρώτα διαμερίσματα θα αρχίσουν να παραδίδονται το 2017.

Είναι προφανές ότι το να κολυμπήσει κανείς στη Sky Pool είναι ο χειρότερος εφιάλτης για όποιον πάσχει από υψοφοβία. Μένει το ερώτημα αν θα υπάρξουν και μη «υψοφοβικά» πορτοφόλια, καθώς οι τιμές των διαμερισμάτων αρχίζουν από τα 827.000 ευρώ!











ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: