Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Γιατροσόφια ανά τον κόσμο: Τι κάνουν οι Κορεάτες για να χάσουν κιλά;



Εχεις αναρωτηθεί ποτέ άραγε γιατί η Ιαπωνία έχει τους λιγότερους φαλακρούς; Ή μόνο εγώ έχω τέτοιες απορίες; Εκεί ανάμεσα λοιπόν, στις μεταφυσικές μου ανησυχίες για το αν υπάρχουν εξωγήινοι και στις αυθόρμητες απορίες μου για το πόσα άτομα είχε καλεσμένους στο γάμο του τελικά ο Κουτρούλης, μου έρχονται και κάποιες τέτοιες σκέψεις.


Παρεπιπτόντως πάντως οι Ιάπωνες δεν καραφλιάζουν γιατί τρώνε πολλά φύκια, τα οποία και περιέχουν πολύ ιώδιο, το οποίο και τονώνει τα μαλλιά. Η απορία μου αυτή μου μετατράπηκε σε ένα δημιουργικό άρθρο. Έψαξα και έμαθα και άλλα γιατροσόφια ανά τον κόσμο! Πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες!

- Oι Κορεάτες που θέλουν να χάσουν κάποια κιλά, προκειμένου να μην τσιμπολογάνε, ξέρεις τι κάνουν; Πιέζουν ελαφρά τα αυτιά τους για 1 με 2 λεπτά στο σημείο "τράγος". Το αποτέλεσμα είναι θεαματικό!

- Έχεις πονοκέφαλο και δεν θέλεις να πάρεις παυσίπονο; Ιδού μια εναλλακτική λύση που εφαρμόζουν οι Κινέζοι. Όταν έχουν πονοκέφαλο κουνούν τα χέρια τους πολύ γρήγορα, προσπαθώντας να μιμηθούν τον ανεμόμυλο. Όταν τα χέρια τους ζεσταθούν αρκετά τότε κάνουν μασάζ στο κεφάλι, στο σημείο που τους πονάει. Είναι αποδοτικό ~> συμπέρασμα που βγήκε από μια αυθόρμητη δοκιμή στο γραφείο!
Γι΄αυτό αν δεις κάποιο Κινέζο πουθενά να κουνάει τα χέρια του σαν σβούρα, μην ανησυχήσεις!

- Έχεις λόξιγκα; Ξέχνα τα παλιά tips που ήξερες όπως το να σταματάς την αναπνοή σου για λίγα λεπτά ή να βάλεις κάποιον να σε τρομάξει. Μπορείς απλά να υιοθετήσεις αυτό που κάνουν οι Νορβηγοί. Βάλε ένα παγάκι στο λαιμό σου και συγκεκριμένα στο σημείο "μήλο του Αδάμ" αν είσαι άντρας και αν είσαι γυναίκα απλά ακούμπα το στο λαιμό σου για ένα λεπτό.

- Υπάρχει κάτι πιο ενοχλητικό από τον βήχα; Αναμφίβολα όχι! Γι΄αυτό κάνε το μυστικό των Ρώσων και δικό σου. Αν έχεις βήχα τότε δοκίμασε κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς ένα ποτήρι ζεστή μπίρα. Θα δεις κάποια ικανοποιητικά αποτελέσματα!

- Το λεμόνι έχει άπειρες χρήσεις! Μία από αυτές είναι να το χρησιμοποιήσεις όταν έχεις ναυτία ή όταν έχεις πονόλαιμο. Αυτό τουλάχιστον κάνουν οι Έλληνες. Γιατί στη Σικελία για παράδειγμα συνηθίζουν να εισπνέουν λεμόνι για πνευματική ανάταση και ξεκούραση.

- Οι Αφρικανοί ξέρεις πως καταπολεμούν τις φλεγμονές και τα μικρόβια του λαιμού, στομάχου και των εντέρων; Τρώγοντας απλά πολλά εσπεριδοειδή!

- Στην Ήπειρο, όταν βγάζουν κριθαράκι, το αλείφουν με λίγο σάλιο και έχει εκπληκτικά αποτελέσματα! Μην ξαναμουντζώσεις κάποιον με κριθαράκι, δεν πρόκειται να πιάσει!

- Οι Μακεδόνες όταν βγάζουν έρπητα στο στόμα, συνηθίζουν να τον αλείφουν με λίγο "κερί" από το αυτί. Όσο αηδιαστικό και αν σου ακούγεται, έχει άμεσο αποτέλεσμα!






ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ


SHARE THIS

0 σχόλια: