Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

8 αλήθειες για τον γυναικείο οργασμό που δεν σου έχει πει κανείς



Τι περίπλοκο πράγμα ο γυναικείος οργασμός! Και πόσοι μύθοι κυκλοφορούν γύρω από αυτόν. Είναι το άγχος κάθε άντρα που θέλει να ικανοποιήσει τη σύντροφό του.
Για έμας, ένα θείο δώρο, που όταν μας συμβαίνει, μας στέλνει στα ουράνια. Για να έρθει μια γυναίκα σε οργασμό, πρέπει να συναινέσει μαζί με το σώμα και το μυαλό. Γιατί εμείς είμαστε κυρίως εγκεφαλικά όντα.


Διαβάσαμε 8 αλήθειες για τον γυναικείο οργασμό και θέλουμε να τις μοιραστούμε μαζί σου. Ήξερες ότι:

1. Η κλειτορίδα είναι το μέρος όπου καταλήγουν όλα τα νεύρα. Για την ακρίβεια, εκεί υπάρχουν 8.000 απολήξεις νεύρων. Αριθμός διπλάσιος από εκείνο του ανδρικού μορίου δηλαδή.

2. Οι περισσότερες γυναίκες (σχεδόν το 70%) έρχονται σε οργασμό μόνο αν ο παρτενέρ ξέρει να χειριστεί καλά την κλειτορίδα. Και δεν είναι απλό να τη διεγείρεις φίλε άντρα!

3. Μια γυναίκα μπορεί να έρθει σε οργασμό μετά από ένα παθιασμένο φιλί. Κι όμως! Αν ο άντρας ξέρει να φιλάει ωραία και τη διεγείρει εγκεφαλικά, μπορεί να καταφέρει να πατήσει το μαγικό αυτό κουμπί που θα εκτοξεύσει τη σεξουαλική απόλαυση από την κορφή ως τα νύχια.

4. Η αντοχή στον πόνο, αυξάνεται πάνω από 107% κατά τη διάρκεια της κορύφωσης. Αυτό συμβαίνει γιατί εκείνη τη στιγμή η γυναίκα βρίσκεται πραγματικά σε άλλο κόσμο.

5. Ένα μικρό ποσοστό γυναικών έχει έρθει σε οργασμό κατά τη διάρκεια της γέννας. Παράξενο,ε;

6. Οι γυναίκες μπορεί να έρθουν σε οργασμό και με το πρωκτικό σεξ.

7. 10% των γυναικών είχαν οργασμό κατά τη διάρκεια άσκησης ή προπόνησης. Μήπως να το προσθέσεις στα συν του γυμναστηρίου;

8.Ο κολπικός οργασμός είναι μύθος. Ουπς!





ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: