Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Αναβαθμίστε τον υπολογιστή σας σε Windows 10 χωρίς να έχετε κάνει κράτηση



Τα Windows 10 ήρθαν και είναι έτοιμα για εγκατάσταση στον υπολογιστή μας εντελώς δωρεάν από το πρωί της 29 Ιουλίου 2015! Πολλοί είναι αυτοί που ενώ έκαναν κράτηση για τα νέα Windows, δεν τους ήρθε η ειδοποίηση για την εγκατάσταση.


Σε αυτή την περίπτωση, θα δοκιμάσουμε ένα δωρεάν εργαλείο που προσφέρει η ίδια η Microsoft και το ονομάζει «εργαλείο δημιουργίας μέσων», με το οποίο μπορούμε να κάνουμε καθαρή εγκατάσταση, κατεβάζοντας σε .iso μορφή τα windows 10 ή να επιλέξουμε την αναβάθμιση σε Windows 10 χωρίς να πειράξουμε τίποτα από το υπάρχον λειτουργικό που έχουμε τώρα. Εμείς θα σας δείξουμε την δεύτερη επιλογή, αυτή της αναβάθμισης. Υπόψιν, ότι απευθυνόμαστε σε χρήστες που έχουν Windows 7 ή Windows 8.1. Το εργαλείο αυτό δεν πρόκειται να δουλέψει σε κατόχους Windows XP.



Στο τέλος του άρθρου, σας έχουμε το download link του δωρεάν εργαλείου. Αφού το κατεβάσετε και το τρέξετε, θα βρεθείτε σε μια οθόνη όπου θα ερωτηθείτε για το τι θέλετε να κάνετε. Εσείς διαλέγετε την δεύτερη επιλογή, της αναβάθμισης, όπως βλέπετε και στην εικόνα παρακάτω.



Η συνέχεια είναι απλή. Θα κατεβεί ένα αρχείο σχεδόν 3 GΒ και αφού τελειώσει, ακολουθούμε τις οδηγίες της οθόνης. Προσοχή όταν θα ερωτηθείτε για να κρατήσετε τα προσωπικά αρχεία και εφαρμογές. Η προεπιλογή είναι να τα διατηρήσετε, και έτσι θα το αφήσετε!



Τέλος, θα αρχίσει η αναβάθμιση, όπου θα πρέπει να χαλαρώσετε και να πιείτε ένα καφεδάκι μέχρι να ολοκληρωθεί!

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης







ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: