Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Τι σκέφτονται οι άντρες για τα γυναικεία παπούτσια;



Δες στη λίστα που ακολουθεί τις συνήθεις αντρικές σκέψεις για τα γυναικεία παπούτσια!


Και για την ακρίβεια, για διάφορα θέματα σχετικά με αυτά, όπως το κόστος τους, το ύψος τους αλλά και το ποιο είδος γυναικείου παπουτσιού προτιμούν οι ίδιοι να βλέπουν να φορά μια γυναίκα. Βουρ λοιπόν, για ακόμη μια φορά, στο αντρικό μυαλό:

1. Για τα ψηλοτάκουνα: «Πω,πω τι ωραία που είναι η τύπισσα που τα φοράει. Και πόσο sexy.»

2. Για τα φλατ: «Προφανώς είναι άνετα, αλλά είναι κάπως άχαρα.»

3. Σχετικά με το πόσα ζευγάρια παπούτσια έχει μια γυναίκα: «Μα καλά σαρανταποδαρούσα είναι, γιατί χρειάζεται τόσα πολλά ζευγάρια;»

4. Για το κόστος των παπουτσιών: «Πόσα χρήματα έδωσες για να τα αγοράσεις; Πόσα; Για ένα και μόνο ζευγάρι; Αλήθεια;»

5.Για το πως βοηθούν την γυναικεία εικόνα του σώματος να δείχνει καλύτερη (για τα ψηλοτάκουνα πάντα): «Ναι «ανεβάζουν» τα γυναικεία οπίσθια ψηλότερα και βοηθούν στην καλύτερη στάση σώματος.»

6. Για το αν προτιμούν μια γυναίκα να φοράει ψηλοτάκουνα ή φλατ παπούτσια η απάντηση είναι «Ψηλοτάκουνα με διαφορά.»

7. Για το πόσο άνετα βρίσκουν τα ψηλοτάκουνα: «Μα καλά πώς μπορεί μια γυναίκα να τα φορά αυτά για τόσες ώρες; Δεν πονάνε τα πόδια της;»

8. Για όσες γυναίκες δυσκολεύονται να περπατήσουν φορώντας ψηλοτάκουνα: «Μα καλά τι τα φόρεσε, αφού την «πάνε», δεν τα «πάει». Είναι απλώς αστεία έτσι όπως περπατάει.»

9. Για όσα είναι υπερβολικά ψηλά: «Εντάξει το παράκανε, έχει φορέσει σκαλιά στα πόδια της, δεν είναι απλώς ψηλοτάκουνα. «ουρανοξύστες» είναι.»

10. Για την περίπτωση που ένας άντρας δεν είναι πανύψηλος, και βγαίνει ραντεβού με μια κοπέλα που φοράει τόσο ψηλά τακούνια ώστε καταλήγει να του «ρίχνει» ένα κεφάλι: «Πωωω λες και με πάει βόλτα εκείνη είναι, φαίνεται γίγαντας μπροστά μου! Που πάω ο «Καραμήτρος»;»








ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: