Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Rachel McAdams: ποιος δεν θα την άφηνε να τον παρενοχλήσει;



Αυτήν την ατάκα χρησιμοποιεί, στο τελευταίο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν του True Detective, ένας άνδρας, για να περιγράψει την έκπληξή του που η Ani Bezzerides, βρίσκεται στο ίδιο δωμάτιο με εκείνον και άλλους τέσσερις τύπους, για να παρακολουθήσει μαθήματα ελέγχου των τάσεών της να παρενοχλεί σεξουαλικά κόσμο.
Και μπορεί η φράση να ξεφεύγει από τα όρια, αλλά η αλήθεια είναι ότι η Rachel McAdams είναι από εκείνα τα κορίτσια που μπορούν να κάνουν τους άνδρες να χάσουν τα λόγια τους και να τους ξεφύγουν τέτοιες μπαρούφες.



H Rachel Anne McAdams, ή αλλιώς το κορίτσι "που έχει το πακέτο", τίτλος που της είχαν δώσει τα ΜΜΕ όταν άρχισε να μπαίνει δυναμικά στον κλάδο της υποκριτικής και του ευρύτερου χώρου του cinema και της τηλεόρασης, είναι το κορίτσι του True Detective που έχει όλους τους φαν της σειράς να βάζουν στοίχημα ότι θα μπορούσαν να αντέξουν όποιο κι αν είναι το "κόλπο" που κάνει στο κρεβάτι.

Εδώ, για όσους (κακώς) δεν παρακολουθούν, κάθε Κυριακή στις 04:00 μετά τα μεσάνυχτα, τα νέα επεισόδια της σειράς True Detective, σε ταυτόχρονη μετάδοση με την Αμερική από τα κανάλια Novacinema, πρέπει να πούμε το εξής: ο χαρακτήρας που υποδύεται η McAdams στη σειρά, σύμφωνα με το σενάριο, κάνει κάτι στο κρεβάτι τόσο προκλητικό που μπορεί να φρικάρει κάθε αρσενικό που πλαγιάζει δίπλα της.

Όχι, ακόμα δεν μάθαμε τι είναι αυτό. Ναι, έχουμε κάποιες θεωρίες. Όχι, δεν νιώθουμε άνετα να τις μοιραστούμε δημοσίως. Συνεχίζουμε:

Η McAdams, εκτός από Ani Bezzerides στο True Detective, είναι η κοπέλα που πολλοί (αν όχι όλοι) θα ήθελαν να είχαν στο πλάι τους. Στα 36 της χρόνια συνεχίζει να μην έχει αλλάξει καθόλου εμφανησιακά (ok, μόνο λίγο) σε σχέση με την 23αρα που όλοι γνωρίσαμε το 2002, στην πρώτη της χολιγουντιανή ταινία "The Hot Chick" και αργότερα απολαύσαμε στο "The Notebook" δίπλα στον Ryan Gosling.

Ωστόσο, πέρα από το παρουσιαστικό, η Rachel έχει πλέον και την ωριμότητα εκείνη που χρειάζεται για να χαρακτηριστεί όχι απλά "καυτή γκόμενα", αλλά "γυναίκα δηλητήριο". Είναι, ουσιαστικά, Η γυναίκα: sexy και όμορφη, χαρισματική και ταλαντούχα, και -αν κρίνουμε από τις τελευταίες επιλογές της στη μικρή και μεγάλη οθόνη- ταυτόχρονα έξυπνη και πολυμήχανη.


Δεν έχει καταφέρει να γίνει η "νύφη" του Woody Allen στο Midmight Paris, να βρεθεί στο πλευρό του Robert Downey Jr στο Sherlock Holmes και να εντυπωσιάσει στην ταινία Passion τυχαία.

Για να πούμε, πάντως, την αλήθεια, παρόλο που η Rachel είχε πάντα το "πακέτο", μέχρι σήμερα μάς είχε συνηθίσει σε πιο ρομαντικές καταστάσεις, χωρίς να μας τρίβει σεξουαλικότητα στη μούρη. Και αυτό ήταν προς τιμήν της.

Αλλά, δεν θα πούμε ότι μας χάλασε κιόλας που στο True Detective το γυρνά σε πιο άγρια πράματα και αυτή τη φορά τραβά τα βλέμματα μέσω του ρόλου μια αλκοολικής, αδιαπραγμάτευτα sexy, στα όρια του "ανώμαλου", σκληρής ντετέκτιβ.

Έτσι, κάθε Κυριακή στις 04:00 μετά τα μεσάνυχτα, στηνόμαστε στα κανάλια Novacinema, για να δούμε τα νέα επεισόδια True Detective, σε ταυτόχρονη μετάδοση με την Αμερική, και να χαζέψουμε τη Rachel ως Ani Bezzerides. Και άμα γουστάρουμε, γράφουμε και τη σειρά στον αποκωδικοποιητή NovaBox+, για να έχουμε μια δόση Ani όποτε θέλουμε και μπορούμε.

Μέχρι την επόμενη Κυριακή, πάντως, μπορούμε να ξεροσταλιάζουμε πάνω από αυτές τις φωτογραφίες, αναλογιζόμενοι ποιο μπορεί να είναι το μυστικό της Ani και γιατί το επίθετό της μοιάζει τόσο μα τόσο ελληνικό!

Η Rachel McAdams μέσα από τους ρόλους της



Mean Girls 2004

The Notebook 2004

Married Life 2007

Sherlock Holmes 2009

Passion 2013

The Hot Chick 2002

The Time Traveler's Wife 2009

The Lucky One 2009

To the Wonder 2012

True Detective 2015




Αγαπημένες φωτογραφίες της Rachel






















ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: