Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Πλατανιάς - Ατρόμητος 1-2



Ο νόμος του ποδοσφαίρου λειτούργησε στα Περιβόλια. Ο Πλατανιάς ήταν η ομάδα που έπαιξε καλύτερο ποδόσφαιρο, έχασε πολλές ευκαιρίες, αλλά ο Ατρόμητος ήταν αυτός που πανηγύρισε.
Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου νίκησε με 2-1 στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η «αυλαία» της 2ης αγωνιστικής της Super League κι έκανε το 2Χ2 στο ξεκίνημα της περιόδου.


Στο 19΄ με αυτογκόλ του Κυβρακίδη έγινε το 1-0, στο 51΄ ο Λε Ταλέκ ισοφάρισε με κεφαλιά (1-1) και πέντε λεπτά πριν τη λήξη με την κεφαλιά του Ναπολεόνι οι Περιστεριώτες υποχρέωσαν την ομάδα της Κρήτης στη δεύτερη διαδοχική της ήττα στο πρωτάθλημα.

Απόλυτος κυρίαρχος στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο Πλατανιάς, απέναντι σε έναν αγνώριστο Ατρόμητο. Οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και- ιδιαίτερα -από τη δεξιά πτέρυγα με τους Αποστολόπουλο και Κουλιμπαλί δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην άμυνα του Ατρόμητου.

Οι φιλοξενούμενοι, εάν εξαιρέσει κανείς μία φάση στο πρώτο μέρος με τον Μαρσελίνιο, δεν μπήκαν καθόλου στο πνεύμα του αγώνα, βρίσκονταν μόνιμα σε θέση άμυνας, ενώ στο δημιουργικό κομμάτι ήταν ελάχιστες οι φορές που άλλαξαν δυο-τρεις πάσες.

Οι Χανιώτες απείλησαν δύο φορές στα πρώτα λεπτά με τα σουτ του Μιλούνοβιτς και στο 19΄, έστω και με τυχερό τρόπο, άνοιξαν το σκορ. Πάλι από δεξιά ο Αποστολόπουλος έβγαλε την χαμηλή σέντρα και στην προσπάθειά του να διώξει ο Κυβρακίδης έστειλε άθελά του μπάλα στο δοκάρι, ενώ στην επαναφορά της βρήκε πάνω στο σώμα του αμυντικού των «κυανόλευκων» και με το αυτογκόλ αυτό έγινε το 1-0.

Το γκολ όχι μόνο δε «ξύπνησε» τους παίκτες του Γρηγορίου, αντίθετα, έδωσε ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στους γηπεδούχους, που σο 21΄ απείλησαν ξανά με τον Αποστολόπουλο, το σουτ του οποίου πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Γκορμπούνοφ που ήλεγχε την φάση. Ο Πλατανιάς έχασε μεγάλη ευκαιρία για να «κλειδώσει» το «τρίποντο» στο 36΄ με τον Κουλιμπαλί να πιάνει το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και να στέλνει τη μπάλα λίγο άουτ.

«Άλλη ομάδα» ήταν ο Ατρόμητος στο ξεκίνημα της επανάληψης. Με την είσοδο των Λε Ταλέκ και Μπρίτο, αλλά και τις εσωτερικές αλλαγές που έγιναν από τον Γρηγορίου οι «κυανόλευκοι» μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με στόχο τη γρήγορη ισοφάριση. Στόχος που έγινε πραγματικότητα στο 50΄ με την κεφαλιά του Λε Ταλέκ μετά τη σέντρα του Μαρσελίνιο.

Το παιχνίδι πήρε γρήγορο ρυθμό στη συνέχεια, με τους γηπεδούχους να ισορροπούν μετά το 60΄ και να απειλούν με το δεύτερο γκολ στο 75΄, όταν το φάουλ του Μιλούνοβιτς βρήκε το οριζόντιο δοκάρι κι έφυγε άουτ. Στα τελευταία λεπτά η ομάδα του Παράσχου πίεσε για το γκολ, αλλά αυτοί που πανηγύρισαν ήταν οι φιλοξενούμενοι.

Στο 85΄ από το φάουλ του Ούμπιδες η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Ναπολεόνι και με τον τρόπο αυτό έγινε το 1-2. Δύο λεπτά πριν το τέλος από τη σέντρα του Μενδρινού η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Φυτανίδη χωρίς να δοθεί η παράβαση από τον Θάνο (πέναλτι).

Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών)

Κίτρινες: Γκνιάτιτς, Μιλούνοβιτς, Σελίν-Κυβρακίδης, Φυτανίδης, Ούμπιδες

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γ.Παράσχος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Σελίν, Σκαρντοβέλι, Γκνιάτιτς, Στανισάβλιεβιτς, Αποστολόπουλος (84΄ Γουνδουλάκης), Ντίνας (67΄ Ζιλβάν Γκόμες), Μιλούνοβιτς (77΄ Μενδρινός), Γιακουμάκης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Μ.Γρηγορίου): Γκορμπούνοφ, Μπιτόλο, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κυβρακίδης (46΄ Μπρίτο), Γοδόι (46΄ Λε Ταλέκ), Πίτου Γκαρσία (67΄ Στόιτσεφ), Ούμπιντες, Μαρσελίνιο, Ουσέρο, Ναπολεόνι





ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: