Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Φέτα σαγανάκι!



Σαν την ελληνική φέτα δεν θα βρεις πουθενά στον κόσμο. Δοκίμασε την λοιπόν με κάθε δυνατό τρόπο!


Υλικά:

4 φέτες τυρί φέτα (περίπου 2 εκ. πάχος)
1 φλιτζ. αλεύρι
1 φλιτζ. φρυγανιά
2 αυγά χτυπημένα
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση:

- Στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας τη φέτα και την πανάρουμε με αλεύρι. Την βουτάμε στο αυγό και έπειτα στο μείγμα με τη φρυγανιά.

- Τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά μέχρι να ροδίσει από κάθε πλευρά η φέτα. Βγάζουμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί για να κρατήσει τα πολλά λάδια και σερβίρουμε.

- Προαιρετικά μπορούμε να στύψουμε κι ένα λεμόνι από πάνω.






ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: