Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Επτά τρόποι για να βγάλετε έξτρα χρήματα εύκολα και γρήγορα



Αν ψάχνετε για επιπλέον εισόδημα και δεν ξέρετε πώς, σας έχουμε τη λύση.


Προσπαθείτε να βγάλετε κάποια έξτρα χρήματα; Έχετε ελεύθερο χρόνο και δεν ξέρετε τι να κάνετε; Προσπαθείτε να βελτιώσετε τις ικανότητες σας σε κάποιον τομέα;
Αυτές είναι οι δουλείες που θα σας βοηθήσουν να το κάνετε:

Διερμηνέας της νοηματικής γλώσσας
Για όσους ξέρετε την νοηματική γλώσσα και έχετε άδεια διερμηνέα (που είναι συνήθως κρατική χορηγία ) μπορείτε πολύ εύκολα να δουλέψετε παράλληλα βρίσκοντας και κάποια άλλη μερική απασχόληση ή αυτοαπασχόληση σε αυτόν τον τομέα. Ανάλογα με τον εργοδότη, κάποιος σε αυτή τη θέση μπορεί να βοηθήσει διαφορετικούς πληθυσμούς με προβλήματα ακοής να επικοινωνούν με την ερμηνεία.

Προγραμματιστής λογισμικού
Σήμερα ένας προγραμματιστής είναι τόσο απαραίτητος όσο και ένας… ηλεκτρολόγος! Ανάλογα με την εταιρεία μπορείτε να δουλέψετε είτε part time είτε σε project σε διάφορους τομείς, όπως δημιουργία ιστοσελίδων, αναβαθμίσεις κλπ.

Community Manager
Με την ανάπτυξη των social media σε όλες τις εταιρείες είναι απαραίτητο να υπάρχουν άτομα που θα διαχειρίζονται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή θα ανανεώνουν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας της εταιρείας.

Βοηθός δικηγόρου (ξένες γλώσσες)
Για κάποιον που έχει έφεση στις ξένες γλώσσες και έχει νομικό background αυτή είναι η ιδανική δουλειά για έξτρα χρήματα. Τα νομικά γραφεία ψάχνουν διαρκώς άτομα που να ξέρουν πολύ καλά ξένες γλώσσες, γιατί μπορούν να βοηθήσουν έναν οργανισμό σε συγκεκριμένες υποθέσεις ή θέματα εξετάζοντας τα νομικά έγγραφα που χρησιμοποιούν τις γλωσσικές δεξιότητές σας.

Freelance φωτογράφος
Αν σας αρέσει η φωτογραφία, έχετε κάμερα και ξέρετε να χρησιμοποιείτε προγράμματα όπως το Photoshop τότε μπορείτε πολύ εύκολα να δουλέψετε παράλληλα ως φωτογράφος. Μπορείτε να αναλάβετε μικρά πρότζεκτ τα οποία να σας δώσουν ένα έξτρα εισόδημα.

Συντάκτης
Σήμερα όλα τα sites ψάχνουν για εξωτερικούς συνεργάτες οι οποίοι να στέλνουν 1-2 κείμενα την ημέρα και είναι πάντα ένας εύκολος τρόπος για να βγάλετε χρήματα.

Ξεναγός
Αν αγαπάτε τη πόλη σας και ξέρετε όλα τα μυστικά της είναι μια καλή ευκαιρία για να τα μάθετε και στους υπόλοιπους. Ειδικά κατά την τουριστική περίοδο υπάρχει μεγαλύτερη ζήτηση και εσείς θα μπορέσετε εύκολα να βγάλετε επιπλέον χρήματα.





ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: