Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Κορμί σαν της Κάμερον Ντίαζ



Η τελευταία λέξη στις δίαιτες των σταρ του Χόλιγουντ, θέλει την Κάμερον Ντίαζ να πακετάρει σε ένα μεγάλο μπολ τις τροφές που καταναλώνει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μάθε πως θα ακολουθήσεις και εσύ το περίφημο Lunch Box (λαντς μποξ) και χάσε εύκολα τα κιλά που σου περισσεύουν.

Η τελευταία λέξη στις δίαιτες των σταρ του Χόλιγουντ, θέλει την Κάμερον Ντίαζ να πακετάρει σε ένα μεγάλο μπολ τις τροφές που καταναλώνει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μάθε πως θα ακολουθήσεις και εσύ το περίφημο Lunch Box (λαντς μποξ) και χάσε εύκολα τα κιλά που σου περισσεύουν.

Η συγκεκριμένη δίαιτα δημιουργήθηκε από το Σίμον Λόβελ, προσωπικό προπονητή στο επάγγελμα, ο οποίος την χρησιμοποίησε με επιτυχία στους πελάτες του. Μετά την υιοθέτησή της από την Κάμερον Ντίαζ, έχει μεταβληθεί σε πραγματική διατροφική μόδα σε όλο τον κόσμο για το 2008.



Το Lunch Box στηρίζεται στην εξής απλή ιδέα:

Παίρνεις ένα μεγάλο μπολ.
Το γεμίζεις με μια ποικιλία φρούτων, λαχανικών και λιπαρών ειδών.
Τρως λίγο από το περιεχόμενο που έχεις πακετάρει, κάθε μία ώρα μέσα στην ημέρα.
Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να τρως μέχρι να αισθανθείς ικανοποίηση και όχι μέχρι να σκάσεις. Το πρωινό και το βραδινό αποτελούν βασικά μέρη της δίαιτας, για τα οποία δίνονται κάποιες υγιεινές προτάσεις. Έπειτα, ο Σίμον υποστηρίζει πως με τη μέθοδό του μικραίνουν οι μερίδες του φαγητού (ή τουλάχιστον τις υπολογίζεις σωστότερα από πριν) και έτσι σταδιακά το στομάχι συρρικνώνεται, μειώνοντας την όρεξη για φαγητό.



Επικεντρώνεσαι στο εξής: τα γεύματα πρέπει να αποτελούνται από 60% λαχανικά, 30% πρωτεΐνη και 10% ντρέσινγκ.

Προτεινόμενες τροφές

Στα προτεινόμενα λαχανικά περιλαμβάνονται το μπρόκολο, το σπανάκι, το αβοκάντο, το τσίλι, ο αρακάς, τα σπαράγγια, το παντζάρι.

Στις πρωτεΐνες βρίσκουμε το ψητό κοτόπουλο, το στήθος γαλοπούλας, ο τόνος και ο βακαλάος. και το βαλσάμικο ξίδι. Τροφές με μεγάλη περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες όπως το καστανό ρύζι , το λευκό ψωμί και τα ζυμαρικά πρέπει να αποφεύγονται. Η κατανάλωση φρούτων είναι ελάχιστη και επιτρέπονται μερικά κομμάτια καθημερινά.

Σαν ντρέσινγκ μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ελαιόλαδο, το μπαλσάμικο ξίδι, κάποιο πιπεράτο μείγμα φρούτων, ξιδιού και μπαχαρικών (θα βρεις μια ποικιλία έτοιμων σκευασμάτων και στο σούπερ μάρκετ).

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπάρχει περιορισμός στην ποσότητα ή την θερμιδική καταμέτρηση των προϊόντων, αρκεί να χωράνε στο μπολάκι που θα προτιμήσεις.

Τα πλεονεκτήματα

Αποτελεί δελεαστική πρόταση δίαιτας για όσες βαριούνται να μετρούν θερμίδες και να ετοιμάζουν πολύπλοκες συνταγές.

Αν σου αρέσουν τα σνακς αποτελεί ιδανική επιλογή.
Είναι μια δίαιτα ευέλικτη που στις προσωπικές ανάγκες του καθενός.

Αν δουλεύεις πολλές ώρες και καταντάς να χάνεις πολλά γεύματα, θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις μια διατροφική ισορροπία. Με τον τρόπο αυτό θα παίρνεις την ενέργεια που χρειάζεσαι και δεν θα καταφεύγεις σε ανθυγιεινά σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Τα μειονεκτήματα

Εύκολα μπορεί να ξεφύγεις, αφού δεν μπορείς να υπολογίσεις επακριβώς τις θερμίδες και την ποσότητα που καταναλώνεις.

Έπειτα μπορεί να χάσεις το μέτρο και να συνεχίσεις να τρως μέχρι να σκάσεις.

Η δική μας άποψη: αν πήρες την απόφαση να κάνεις δίαιτα, το Lunch Box θα σε βοηθήσει να τρως μεγάλες ποσότητες λαχανικών και να αποφύγεις τα λιπαρά τσιμπολογήματα μέσα στην ημέρα. Αντίθετα, αν είσαι οπαδός πιο λεπτομερών μεθόδων διατροφής, θα απογοητευτείς.










ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: