Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

9 συμβουλές ομορφιάς που ακολουθούν οι επαγγελματίες



Μας δίνουν πολλές συμβουλές. Ποιες όμως ακολουθούν και οι ίδιοι;


1. Βγάζε ΠΑΝΤΑ το μακιγιάζ σου πριν κοιμηθείς
«Αν ξεχάσεις ή βαριέσαι να βγάζεις το μακιγιάζ πριν τον ύπνο, το δέρμα σου θα καταλήξει να δείχνει κουρασμένο, άτονο και χλωμό» εξηγεί η ιδιοκτήτρια σπα, Σον Τζόουνς. «Κάθε μα κάθε νύχτα σιγουρεύομαι ότι έχω πλύνει και ξεβγάλει καλά το μακιγιάζ μου με μία ζεστή πετσέτα».

2. Κάνε απολέπιση
Η beauty therapist Στέισι Μέισον φτιάχνει στο σπίτι της DIY μάσκες προσώπου δύο φορές την εβδομάδα και κάνει απολέπιση συχνά. «Αν δεν το κάνεις και εσύ αυτό, είναι σαν να βάζεις ενυδατική σε νεκρό δέρμα!»

3. Ξεκίνα τη μέρα σου σωστά
Η αισθητικός Σαρλέν Γκουντ τονίζει: «Πρέπει να καθαρίζεις το πρόσωπό σου ΚΑΘΕ πρωί και ΚΑΘΕ βράδυ. Επίσης δεν ξεχνάω ποτέ την κρέμα ματιών και την ενυδατική με δείκτη προστασίας τουλάχιστον 30»

4. Μάθε τη διαφορά ανάμεσα στο ξηρό και το αφυδατωμένο δέρμα
Η Σον εξηγεί πως οι περισσότερες από εμάς νομίζουμε ότι αν το δέρμα είναι ξηρό, σημαίνει ότι είναι αφυδατωμένο. «Το αφυδατωμένο δέρμα παράγει περισσότερη λιπαρότητα, που μπορεί να κάνει αναγκαία την χρήση προϊόντων για την καταπολέμησή της. Ε ακριβώς αυτά τα προϊόντα, αν δεν χρησιμοποιηθούν σωστά κάνουν το δέρμα ακόμα πιο λιπαρό. Η λύση; Χρησιμοποίησε μία ενυδατική και πίνε πολύ πολύ νερό, για να διατηρήσεις το δέρμα σου προστατευμένο και λαμπερό!»

5. Κράτα τα πράγματα απλά
«Όλοι θεωρούν ότι έχω μία πολύ περίπλοκη ρουτίνα ομορφιάς, αλλά αν χρησιμοποιείς τα σωστά προϊόντα με τα σωστά συστατικά δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι τρελό», λέει η δερματολόγος Ντέμπι Τόμας. Η Ντέμπι πλένει το πρόσωπό της στο ντους και στη συνέχεια απλώνει έναν ελαφρύ ενυδατικό ορό και αντηλιακό με μεγάλο δείκτη.

6. Κάνε απολέπιση με ένα βαμβακερό πανί
«Πάντα κάνω απολέπιση με ένα λεπτό βαμβακερό πανί» λέει η αισθητικός των σταρ Τζόρτζια Λουιζ. Προτείνει να τρίβεις το πανί απαλά πάνω στο πρόσωπό σου και στη συνέχεια να κάνεις μασάζ πάνω στο δέρμα για δύο λεπτά με κατεύθυνση προς τα πάνω και προς τα έξω.

7. Ή απλά κάνε μικρές κινήσεις μασάζ κάθε βράδυ
«Όταν βάζεις την ενυδατική σου το βράδυ, κάνε μικρές κινήσεις στο πρόσωπο με τα δάχτυλά σου, σαν να κάνεις μασάζ, με έντονες κινήσεις προς τα πάνω», λέει η Σον. «Αν πάλι θες να ανακουφίσεις το δέρμα από όλες τις τοξίνες κάνε μασάζ με κατεύθυνση προς τα έξω»

8. Χρησιμοποίησε τα ίδια προϊόντα για τουλάχιστον τρεις μήνες
«Οι γυναίκες συνηθίζουν να αλλάζουν προϊόντα υπερβολικά γρήγορα», λέει η Ντέμπι. Εξηγεί πως χρειάζονται τουλάχιστον τρεις μήνες για να φανούν τα αποτελέσματα στο δέρμα σου.

9. Βάλε το τόνερ στο ψυγείο
«Δοκίμασε να βάλεις την τονωτική λοσιόν που απλώνεις μετά το ντεμακιγιάζ στο ψυγείο», λέει η Ντέμπι. «Όταν είναι να τη βάλεις στο πρόσωπό σου, βγάλε την από τη ψυγείο και τρίψε την γρήγορα πάνω στο πρόσωπο και το λαιμό σου. Το κρύο αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος».







ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: