Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 5 Ιουλίου 2015

Ξέρεις τι μπορείς να κάνεις με μία οδοντόκρεμα;



Εκτός από το να πλύνεις τα δόντια σου...


Καμιά φορά τα πράγματα που έχουμε στο σπίτι μας μπορεί να φανούν χρήσιμα σε πολλές περιπτώσεις και να κάνουν τη ζωή και την καθημερινότητά μας πιο εύκολη. Ήξερες για παράδειγμα τι μπορείς να κάνεις με λίγη οδοντόκρεμα, εκτός από το προφανές, δηλαδή να πλύνεις τα δόντια σου; Σίγουρα κάποια από τα παρακάτω δεν σου έχουν περάσει καν από το μυαλό! Ρίξε μια ματιά:

Καθαρίζει τους λεκέδες από καφέ και τσάι. Οι κούπες που χρησιμοποιείς για τον καφέ και το τσάι σου έχουν καφέ στάμπες; Κάνένα πρόβλημα! Αντί να τρίβεις με σαπούνι και σφουγγάρι, τρίψε πάνω τους με ένα σφουγγαράκι λίγη οδοντόκρεμα! Οι λεκέδες θα εξαφανιστούν ακόμα και από τα ολόλευκα φλυτζάνια σου.


Γυαλίζει τα ασημικά του σπιτιού. Αλλά και τα κοσμήματά σου! Θες να καθαρίσεις τα ασημικά του σπιτιού για να λάμπουν; Μήπως τα ασημένια σου κοσμήματα έχουν γίνει γκρι και τα χρυσά έχουν χάσει την λάμψη τους; Το πρόβλημα θα αποκατασταθεί πλήρως αν τα τρίψεις με λίγη οδοντόκρεμα και θα είναι σαν καινούρια!


Καθαρίζει μαρκαδόρους και μπογιές από τους τοίχους. Αν είσαι γονιός, αυτό μάλλον σε αφορά. Γιατί όλα τα παιδάκια έχουν την τάση να ζωγραφίζουν στους τοίχους. Βάλε λίγη οδοντόκρεμα σε ένα πανί και εξαφάνισε τις μπογιές!


Φτιάχνει τα CD που έχουν γρατζουνιστεί. Βάλε λίγη οδοντόκρεμα επάνω στις γρατζουνιές και το cd σου θα παίζει και πάλι κανονικά.


Καθαρίζει τα μπιμπερό του μωρού σου. Δεν χρειάζεται να αγοράζεις συνεχώς καινούρια μπιμπερό, όταν βλέπεις την πιπίλα να αλλάζει χρώμα από την χρήση. Βάλε στο μπιμπερό ζεστό νερό και λίγη οδοντόκρεμα, κούνα το καλά και ξέπλυνέ το! Οι λεκέδες στην πιπίλα θα καθαρίσουν και θα είναι και πάλι σαν καινούριο.


Καλύπτει τις τρύπες στον τοίχο. Αφαίρεσες ένα κάδρο από τον τοίχο του σπιτιού και φαίνεται η τρύπα από το καρφί που κρεμόταν; Βάλε λίγη οδοντόκρεμα και θα καλυφθεί αμέσως!


Ασπρίζει τα πλήκτρα του πιάνου. Αν εχεις πιάνο σπίτι και τα πλήκτρα του έχουν κιτρινίσει από το χρόνο, με λίγη οδοντόκρεμα θα το κάνεις να μοιάζει καινούριο, σε λίγα μόλις λεπτά.


Καθαρίζει τα παπούτσια. Η σόλα των παπουτσιών σου είναι βρώμική; Καθάρισέ την με οδοντόκρεμα και η βρωμιά θα εξαφανιστεί.


Καθαρίζει το σίδερο για τα ρούχα. Τρίψε λίγη οδοντόκρεμα και δες το σίδερό σου να λάμπει.


Εξαφανίζει τα σπυράκια από το πρόσωπο. Βάλε πάνω στο σπυράκι λίγη οδοντόκρεμα, άφησέ τη για λίγο και μετά ξέπλυνε καλά.


Καθαρίζει και δυναμώνει τα νύχια. Βούρτσισε τα νύχια σου με λίγη οδοντόκρεμα, με τον ίδιο τρόπο που βουρτσίζεις και τα δόντια σου. Θα τα καθαρίσεις και θα τα δυναμώσεις!


Κάηκες στο φούρνο ή στο μάτι της κουζίνας; Βάλε οδοντόκρεμα επάνω στην πληγή και θα περάσει...


Έβαψες τα μαλλιά σου και η βαφή δεν καθαρίζει από το πρόσωπό σου; Χρησιμοποίησε οδοντόκρεμα και θα φύγει! Ή άπλωσε οδοντόκρεμα κοντά στις ρίζες των μαλλιών , λίγο πριν τα ξεπλύνεις. Η βαφή θα φύγει πιο εύκολα από το δέρμα σου.







ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: