Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 18 Ιουνίου 2023

The bright side of life! Όσα μας κάνουν και χαμογελάμε αυτές τις μέρες



Ψάξε καλά και θα δεις ότι υπάρχει κάτι που σου έφτιαξε τη διάθεση.


Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι όλοι είμαστε ανάστατοι από την κατάσταση που επικρατεί αυτές τις μέρες. Αγωνία, διχασμός, αμηχανία, προβληματισμός και μελαγχολία για όσα μας επιφυλάσσει το μέλλον. Και ενώ δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει αύριο επιμένουμε να βλέπουμε τα θετικά στοιχεία που μπορεί να έχει ένα τέτοιο πολιτικό σκηνικό. Επιμένουμε να ψάχνουμε πράγματα που μας διασκεδάζουν, που μας κάνουν να χαμογελάμε.

Εννοείται, βέβαια, ότι θα προτιμούσαμε να είχαμε μια σταθερή οικονομία και αυτή τη στιγμή να μας προβλημάτιζε το γεγονός ότι ακόμα δεν χάσαμε τα 5 κιλά που χρειαζόμαστε για να χωρέσουμε στο μπικίνι αλλά ας είναι. Όπως και να έχει εμείς θέλουμε να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο.

Ας ρίξουμε, λοιπόν, μια ματιά στα πράγματα που ακούσαμε και μας έκαναν να πούμε «Είδες; Το δημοψήφισμα έχει και τη θετική πλευρά του».

Δωρεάν μετακινήσεις

Μετρό, λεωφορεία, τρόλεϊ και ηλεκτρικός χωρίς εισιτήριο από σήμερα και μέχρι την επόμενη Δευτέρα. Αντικειμενικά, υπάρχει κάποιος που δεν χάρηκε με αυτή την πληροφορία;

Και άδεια;

Άσε που οι τραπεζικοί υπάλληλοι θα έχουν μια εβδομάδα ξεκούρασης, ενώ ορισμένοι εργαζόμενοι εταιριών αυτή την εβδομάδα θα δουλεύουν από το σπίτι τους για να γλιτώσουν τα έξοδα μετακινήσεων. Να τα και τα τυχερά...

Η περίπτωση Ρουβάς

Προφανώς, θα έχεις ήδη διαβάσει την πολιτική παρέμβαση του Sakis και άλλων εγχώριων celebrity. Και όχι, δεν χαρήκαμε επειδή ο Έλληνας σταρ δαιμονίστηκε μετά το «Άξιον Εστί» και απέκτησε άποψη (για την ακρίβεια μιλάει σαν πτυχιούχος της Νομικής) αλλά επειδή τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν τόσο αστεία (και πικρόχολα) που δεν μπορούσαμε να συγκρατήσουμε τα γέλια μας. Φαντάζεσαι. Οι χρήστες τον παροτρύνουν να φτιάξει μακαρόνια με κιμά για να φάει, τον ρωτούσαν αν έχει πάρει ναρκωτικά κλπ.

O χαμός στα social media

Και βέβαια, δεν ήταν μόνο τα σχόλια για τον Ρουβά που μας έκαναν να γελάσουμε. Ο Έλληνας, αυτές τις ημέρες απέδειξε στα social media πως ούτε στα δύσκολα χάνει το χιούμορ του. ΕΔΩ και ΕΔΩ θα βρεις τα πιο χαρακτηριστικά τιτιβίσματα.

Ευκαιρία να ξεστραβωθούμε

Ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που δεν έχουν ιδέα από πολιτική; Δεν ξέρεις πώς να προφέρεις το όνομα του Ντάισελμπλουμ και είσαι στο πλευρό του Αλέξη γιατί θέλεις μια Ελλάδα σέξι; Αυτή είναι η κατάλληλη ώρα για να ξεστραβωθείς. Δες ειδήσεις και ενημερωτικές εκπομπές, διάβασε εφημερίδες, μίλα με ανθρώπους διαφορετικών ιδεολογιών που ξέρουν δέκα πράγματα παραπάνω από εσένα και μην αποδέχεσαι αυτά που σου λένε χωρίς να εξετάζεις πρώτα γιατί τα λένε. Αυτή είναι η πιο κατάλληλη ευκαιρία να μάθεις επιτέλους τι γίνεται στον κόσμο.

Σα να γίναμε πιο κοινωνικοί...

Μπορεί η Ελλάδα αυτή τη στιγμή να έχει χωριστεί στα δύο και ορισμένοι να γράφουν στο wall τους ότι το «unfriend» πέφτει σύννεφο, όμως θα παρατηρήσεις ότι ο κόσμος ξαφνικά μιλάει. Είτε είσαι στην καφετέρια και μόλις έμαθες για το δημοψήφισμα, είτε περίμενες υπομονετικά στην ουρά του ΑΤΜ, είτε χάζευες τις ειδήσεις σε μια τηλεόραση στο ψιλικατζίδικο όλο και κάποιος σου απηύθυνε το λόγο. Και αυτό, όπως ξέρεις, δεν συμβαίνει πολύ συχνά. Μήπως τα δραματικά γεγονότα μας κάνουν πιο κοινωνικούς; Μήπως τελικά μας ενώνουν;

Θεωρίες συνωμοσίας

Εδώ στο FollowMe λατρεύουμε τις θεωρίες συνωμοσίας. Μάλιστα, ΕΔΩ θα βρεις τις αγαπημένες μας. Αλλά πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις τις θεωρίες για το ελληνικό δημοψήφισμα. Το ότι η Μέρκελ είναι η κόρη του Χίτλερ είναι η αγαπημένη μας.

Η ευτυχία δεν αγοράζεται

Ήσουν και εσύ από αυτούς που στιγμιαία σκέφτηκαν «τι αξία έχει το χρήμα τελικά;». Με αφορμή τα γεγονότα κάποιοι σκεφτήκαμε αν τα χρήματα φέρνουν την ευτυχία, πώς μπορούμε να ζήσουμε με λίγα χρήματα και ποιες είναι η πραγματικές μας ανάγκες. Και τελικά συμπεράναμε ότι η ευτυχία δεν αγοράζεται.






ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ


SHARE THIS

0 σχόλια: