Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

H Rachel McAdams αγρίεψε και μας αρέσει



Η Καναδέζα ηθοποιός ενσαρκώνει την ελληνικής καταγωγής Ani Bezzerides στη νέα σεζόν του True Detective αλλά δεν μας κάνει υπερήφανους μόνο γι’ αυτό.


Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Η Rachel McAdams ήταν ο βασικός λόγος που σου άρεσε το Notebook. Η 25χρονη τότε Καναδέζα, κατάφερε με την εντυπωσιακή της ομορφιά να κλέψει την παράσταση και να το όνομά της ξεκίνησε να συζητιέται σαν μια από τις νέες καλλονές του Hollywood. Δικαίως.

Όλοι συζητούσαν γι’ αυτήν και το Vanity Fair ζήτησε να τη φωτογραφήσει. Γυμνή. Ο εκπρόσωπός της δέχθηκε, μόνο που ξέχασε να ενημερώσει τη Rachel για το γυμνό κομμάτι της φωτογράφισης. Όταν της ζήτησαν να βγάλει τα ρούχα της, η Rachel απλά σηκώθηκε κι έφυγε. Μπορεί να χάσαμε την ευκαιρία να τη δούμε γυμνή αλλά κέρδισε το σεβασμό μας.


Πριν το Notebook, ίσως είχες δει την McAdams στο θρυλικό πλέον Mean Girls, στο ρόλο της όμορφης και ταυτόχρονα bitch του σχολείου, όπου έκανε δύσκολη τη ζωή της Lindsay Lohan αλλά και στη χαζοκωμωδία Hot Chick, στο πλευρό του Rob Schneider.



Αλλά οκ, στο πλευρό του Schneider έχουμε δει μέχρι και τον Κώστα τον Σόμμερ, ενώ ο σημερινός της ρόλος στο True Detective μας δείχνει ότι μπορούσε να γίνει πολύ πιο σκληρή απ’ το να καθοδηγεί απλά μια κλίκα κοριτσιών σε ένα λύκειο της Αμερικής.



Κάθε Κυριακή στις 04:00 μετά τα μεσάνυχτα μέσα από τα κανάλια Novacinema προβάλλονται αποκλειστικά τα καινούρια επεισόδια της σειράς True Detective σε ταυτόχρονη μετάδοση με την Αμερική και το ΗΒΟ. Μπορείς να τα δεις και σε επανάληψη κάθε Δευτέρα στις 22.00 το βράδυ.



Πριν φτάσει όμως στο σημερινό της ρόλο ως Ani, η McAdams πέρασε με άριστα όλες τις εξετάσεις της. Μούσα του Woody Allen στο Midnight in Paris, πανέξυπνη και εντυπωσιακή ως Irene Adler στο πλευρό του Robert Downey Jr. στο Sherlock Holmes αλλά και λιγάκι βιτσιόζα στο Passion του Brian DePalma.

Κι όλα αυτά ενώ δεν έχει διστάσει να παραδεχθεί πως βρέθηκε στην υποκριτική από ατύχημα, καθώς αρχικά σκόπευε να σπουδάσει κοινωνικές επιστήμες. Ευτυχές ατύχημα θα προσθέσω εγώ, για την Καναδέζα η οποία από τα 4 μέχρι τα 18 ασχολήθηκε με το καλλιτεχνικό πατινάζ, κάτι που εξηγεί πολλά σε ό,τι αφορά το υπέροχο σώμα της.



Κι ύστερα, αποφάσισε πως είχε έρθει η ώρα να αγριέψουν τα πράγματα. Ενώ οι φήμες την θέλουν ζευγάρι με τον Jake Gyllenhaal, τη σύζυγο του οποίου υποδύθηκε για τις ανάγκες της ταινίας Southpaw, η Rachel McAdams φόρεσε τη στολή της ντετέκτιβ στην πόλη Ventura της Καλιφόρνια και μας έκανε να την δούμε με εντελώς διαφορετικό μάτι.



Δεν είναι τυχαίο ότι μόλις ανακοινώθηκε το καστ της δεύτερης σεζόν κι ενώ όλοι οι πρωταγωνιστικοί ρόλοι κρίθηκαν ως τολμηρές επιλογές, τη μεγαλύτερη κουβέντα προκάλεσε η McAdams. Εγώ προσωπικά δεν αμφέβαλλα δευτερόλεπτο για εκείνη, με είχε πείσει ήδη από το τρέιλερ.



Περιττό να πούμε ότι με δικαίωσε πλήρως, από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο της παρουσίας της στη σειρά.

Στην πρεμιέρα, η “Αντιγόνη” του True Detective μας συστήθηκε με τα εσώρουχα, όσο τσακωνόταν με το αγόρι της επειδή εκείνη ήθελε να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό και πιο τολμηρό στο κρεβάτι κι εκείνος δίστασε. Στο δεύτερο επεισόδιο, την πιάσαμε στα πράσα να παρακολουθεί πορνό. Καλώς την, φαίνεται πως κάποια κατάλοιπα από το βιτσιόζικο παρελθόν της στο Passion δεν την έχουν αφήσει ακόμη.



Στη συνέχεια έπιασε το μπουκάλι, το ηλεκτρονικό τσιγάρο και το όπλο και κατάφερε να παραμείνει εντυπωσιακά όμορφη.

“Μου αρέσει να εξερευνώ χαρακτήρες με εντελώς διαφορετικό υπόβαθρο από το δικό μου. Αυτό με κάνει να ανοίγομαι και να καταλαβαίνω πόσο παράξενη και υπέροχη είναι η ζωή”, θα δηλώσει για το δύσκολο έργο να υποδυθεί την σκληρή Ani, η οποία συνεχώς καπνίζει το ηλεκτρονικό τσιγάρο της και αντιμετωπίζει προβλήματα με το αλκοόλ.



Δεν κρύβει ότι πρόκειται για τον δυσκολότερο και πιο σύνθετο χαρακτήρα που έχει υποδυθεί, ενώ προκειμένου να μπει στο πετσί του, έκανε αρκετές βόλτες με τα περιπολικά του αστυνομικού τμήματος της Ventura, συμμετέχοντας μέχρι και σε καταδίωξη. Τυχεροί οι αστυνομικοί για την ασυνήθιστη παρέα που είχαν μαζί τους.

Η ίδια χαρακτηρίζει τη συμμετοχή της στη πετυχημένη σειρά του HBO με το φανατικό κοινό ως “το ρόλο της ζωής της”.

Εσύ αν θέλεις να θαυμάζεις την εντυπωσιακή Rachel στο ρόλο αυτό συνέχεια, μπορείς πάντα να γράψεις όλα τα επεισόδια του True Detective στον αποκωδικοποιητή εγγραφής NovaBox+ και να τα βλέπεις όποτε θέλεις, απλά με το πάτημα ενός κουμπιού στο τηλεκοντρόλ σου.

Εμείς όπως και να χει χαιρετίζουμε την απόφαση της Rachel να δοκιμάσει να τσαλακώσει κι άλλο την εικόνα της. Άλλωστε, ακόμη και με κοντό μαλλί και υποδυόμενη μια αλκοολική ντετέκτιβ, βρίσκει τον τρόπο να μας καθηλώσει. Κι αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο.

Όπως εξήγησε πρόσφατα ο Jake Gyllenhaal, η Rachel έχει το χάρισμα “να είναι ταυτόχρονα σκοτεινή και λαμπερή, κάτι σπάνιο και μεταδοτικό”. Δεν θα μπορούσα να το θέσω καλύτερα Jake.



Αν και τείνω λιγάκι περισσότερο προς το λαμπερή.







ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: