Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Nicole Scherzinger: Μεθυσμένη στην Μύκονο δείχνει το εσώρουχό της



Τα γενέθλιά της γιόρτασε στη Μύκονο η Nicole Scherzinger με χορό και πάρα πολύ αλκοόλ.


Τη Δευτέρα (29/6) η Nicole Scherzinger έγινε 37 χρόνων και αποφάσισε να γιορτάσει τα γενέθλιά της, το Σαββατοκύριακο στη Μύκονο.

Το Σάββατο το πρόγραμμά της περιελάμβανε, ξεκούραση δίπλα στην πισίνα και clubbing το βράδυ ενώ την Κυριακή τα πράγματα ξέφυγαν αρκετά. 

Συγκεκριμένα, ο φωτογραφικός φακός ''τσάκωσε'' τη διάσημη τραγουδίστρια μεθυσμένη με ένα μίνι μεταλλικό φόρεμα και περπατά και να χορέυει μεθυσμένη στα σοκάκια του νησιού υποβασταζόμενη από τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Pajtim Kasami.

Στην παρέα τους βρισκόταν και η κολλητή της Nicole, η 39χρονη Caroline Stanbury.

''Η Nicole δεν βγαίνει ούτε συμπεριφέρεται έτσι κάθε βράδυ, όμως τώρα βρίσκεται σε διακοπές, γιορτάζοντας τα γενέθλιά της και την ολοκλήρωση του σόου, 'I Can Do That. Ήταν μια δύσκολη χρονιά μετά τον χωρισμό της από τον Lewis Hamilton'', είπε φίλος της Nicole στην DailyMail.

Κι όπως φαίνεται, από την αγκαλιά του ενός αθλητή πήγε σε άλλη καθώς όπως δείχνουν φωτογραφίες ο 23χρονος μέσος του Ολυμπιακού την αγκάλιαζε και τη σήκωσε στα χέρια του κάνοντας τα ξένα μέσα ενημέρωσης να οργιάζουν για νέο φλογερό ειδύλλιο.

Πάντως, οι paparazzi είχαν άφθονο υλικό από την τραγουδίστρια η οποία δε δίστασε να δείξει μέχρι και το εσώρουχό της.















ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: