Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

ΝΤΡΟΠΗ. Ρεπόρτερ του Mega «έκανε πέρα» παππού που μίλησε υπέρ της κυβέρνησης (βίντεο)



Αυτές τις ημέρες από ό,τι φαίνεται θα τα δούμε όλα. Στον εθνικό διχασμό που βυθίζει την κοινωνία το δημοψήφισμα μούφα, με το ανύπαρκτο ερώτημα, και οι δύο πλευρές επιδίδονται σε «σκληρό» αγώνα επικράτησης.


Οι μνημονιακοί δίνουν αγώνα ανατροπής της κυβέρνησης, οι ΣΥΡΙΖΑίοι έσχατης πολιτικής επιβίωσης από τις παγίδες που έστησαν στον Αλέξη Τσίπρα οι δανειστές και τις πάτησε όλες, ακολουθώντας τις συμβουλές του Γιάνη Βαρουφάκη.

Το Mega Channel είναι γνωστό ποια συμφέροντα εξυπηρετεί. Δεν θα το μάθουμε τώρα. Αλλά να φιμώνει στον αέρα υποστηρικτές του Αλέξη Τσίπρα, είναι κάτι πρωτοφανές.

Το πρωί της Πέμπτης στην Καλλιθέα ρεπόρτερ του καναλιού έκανε ρεπορτάζ έξω από ATM τράπεζας.

Ο δημοσιογράφος πλησίασε έναν ηλικιωμένο που περίμενε για την σύνταξή του και τον ρώτησε ποιες ανάγκες θα καλύψει με τα 120 ευρώ που θα πάρει.

Όμως ο ηλικιωμένος δεν απαντάει όπως ο δημοσιογράφος περίμενε, δηλώνοντας πως πρέπει να στηριχθεί η προσπάθεια της κυβέρνησης έναντι των δανειστών.

Ο δημοσιογράφος αντέδρασε αμέσως διακόπτοντας τον ηλικιωμένο κύριο και παίρνοντάς του το μικρόφωνο αναζήτησε άλλον συνομιλητή πιο… ταιριαστό, κάνοντας μάλιστα πέρα τον συνταξιούχο.





Πηγή 

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: