Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

Κέιτ Μάρα



Όσα χρόνια κι αν περάσουν, ό,τι και να κάνει από δω και πέρα στην καριέρα της είναι πολύ δύσκολο να ταυτιστεί τόσο πολύ με έναν ρόλο όσο με τη Ζόι Μπαρνς, τη δημοσιογράφο που έφτασε στον επικίνδυνο και φιλόδοξο Φρανκ Άντεργουντ για να έχει inside πληροφόρηση από τον Λευκό Οίκο και για αντάλλαγμα έκανε μαζί του σεξ, σε ένα παιχνίδι περισσότερο εξουσίας παρά πάθους και ανάγκης για σαρκική ικανοποίηση. Σαν μια άφατη συμφωνία ότι έτσι γίνονται οι συμφωνίες κάτω από το τραπέζι.

Και η αλήθεια είναι ότι με την Κέιτ Μάρα θα θες να κάνεις μόνο τέτοιες συμφωνίες. 

Πριν το House of Cards την είδαμε στο 24, το Entourage και το Brokeback Mountain. Μετά από αυτό δέχτηκε πρόταση για να πρωταγωνιστήσει στο Fantastic Four που θα κυκλοφορήσει ξανά. 

Είναι 32 ετών κι όμως την βλέπεις και δεν την κάνεις πάνω από 25. 

Στη νέα της φωτογράφηση στο περιοδικό Esquire δεν θα σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα ούτε το τι ήταν, τι θα γίνει και η ηλικία της. Θα σταθείς μόνο στην οπτική απόλαυση.

Φορώντας ένα λευκό παντελόνι, καθισμένη σε ένα κρεβάτι με λευκούς τοίχους γύρω της σαν σε δωμάτιο ψυχιατρείου, η Κέιτ προσπαθεί να καλύψει το γυμνό της στήθος χωρίς μεγάλη επιτυχία. 

Μετά βάζει το baby doll και στέκεται γονατιστή στο κρεβάτι με το κεφάλι χαμηλά. 

Σαν τις γυναίκες που ξέρεις ότι αν σηκώσουν το κεφάλι τους θα σε αποπλανήσουν και είτε θα σε τρελάνουν είτε θα σε αφήσουν άγαλμα. 

Είναι και φιλόζωη αφού πάντα έχει δύο σκύλους τουλάχιστον στο σπίτι της, ενώ παθιάζεται και με το baseball αφού είναι οπαδός των Eagles. 

Κοινώς έχει όλα τα φόντα για να αποπλανήσει μέχρι και τον Πρόεδρο!












ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: