Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Γιατί άνδρες και γυναίκες γράφουν με διαφορετικό τρόπο e-mail



Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη των e-mail, που διεξήχθη από τη Yahoo, άνδρες και γυναίκες επικοινωνούν με εντελώς διαφορετικό τρόπο.


Στην έρευνα, που αναλύθηκαν πάνω από 16 δισεκατομμύρια emails από δύο εκατομμύρια συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια αρκετών μηνών, παρακολουθούνταν οι ηλικίες και τα φύλα των αποστολέων και παραληπτών, γραμμές του θέματος, όταν στελνόταν το μήνυμα, το μήκος τους και ο αριθμός των συνημμένων.

Οι άνδρες έστελναν λίγο πιο γρήγορα τα mail τους, τα οποία είχαν μικρότερο μέγεθος από αυτά των γυναικών. Κατά μέσο όρο, μία θηλυκή απάντηση περικλείει 30 λέξεις και αποστέλλεται σε περίπου 24 λεπτά, ενώ η αρσενική έχει 28 λέξεις και η απάντηση δίνεται σε 28 λεπτά.

Οι ερευνητές ανακάλυψαν, επίσης, ότι η ηλικία επηρεάζει τις συνήθειες. Οι νεότεροι άνθρωποι τείνουν να στέλνουν σύντομες απαντήσεις και πιο γρήγορα, ενώ ανταποκρίνονται σε ένα μεγαλύτερο όγκο των μηνυμάτων.

Οι έφηβοι γενικά ανταποκρίνονται στα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία σε ένα μέσο όρο 13 λεπτών, ενώ οι ενήλικες ηλικίας 51 ετών και άνω σε 47 λεπτά. Μάλιστα, είναι πιο πιθανό να λάβετε μία μεγαλύτερη απάντηση από έναν ώριμο ενήλικα, περίπου 40 λέξεις, από έναν έφηβο (17 λέξεις).






ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ

SHARE THIS

0 σχόλια: