Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Η επική… ατακάρα της Τζένης Μπότση και το… καυτό τσιφτετέλι (photos+videos)


Η αλήθεια είναι πως η Τζένη Μπότση έχει γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση με την μεγάλη… ατάκα που είχε πετάξει στον Στράτο Τζώρτζογλου για την χωριάτισσα.


Η Ελληνίδα ηθοποιός, αν και σίγουρα δεν θα περίμενε τι θα ακολουθούσε όταν έπαιζε την σκηνή στα γυρίσματα της σειράς «Το σημάδι του έρωτα», έχει πετάξει την έκφραση που έχει… στιγματίσει μία ολόκληρη γενιά και έχει γίνει viral. Το ύφος της όταν αντικρίζει τον Στράτο Τζώρτζογλου, με τον οποίο διατηρούσε δεσμό στο σίριαλ και το πασίγνωστο πλέον: «Τι έγινε Κωστάκη; Σε γουστάρει η χωριάτισσα», έχουν αφήσει εποχή.

Δεν θα ήταν υπερβολή να τονίσουμε πως η συγκεκριμένη ατάκα ανέβασε στα… ύψη της μετοχής της Τζένης Μπότση στην ελληνική τηλεόραση, αλλά και τον κινηματογράφο. Πάντως, η αλήθεια είναι πως η Ελληνίδα ηθοποιός έχει κι άλλους λόγους για να… μείνει ψηλά στις προτιμήσεις μας, μια και αποτελεί μία από τις πιο ωραίες και κυρίως πιο θηλυκές παρουσίες στην τηλεόραση!

Θέλετε κι απόδειξη; Δείτε το βίντεο με το… καυτό τσιφτετέλι σε γνωστή τηλεοπτική μουσική εκπομπή και μετά… γρήγορα για μπάνιο! Κρύο!













Πηγή 


ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: