Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Το πάρτι… τελείωσε!



Κάθε χρόνο ζούμε την ίδια κατάσταση. Με το που μπαίνει το καλοκαίρι βλέπουμε ρεπορτάζ στην τηλεόραση για όλα τα παιδαρέλια που πάνε στη Μύκονο για να ξεσκάσουν. Κι εγώ ερωτώ… Που βρίσκετε ρε παιδιά τα λεφτά;
Δεν λέω καλός ο χαβαλές, αλλά κρατήστε και κανά φράγκο. Ποτέ δεν ξέρεις τι έχει να γίνει μέσα σε τρεις μήνες. Και δεν μου φταίει σε κάτι όλη η πιτσιρικαρία που πηγαίνει το νησί. Αυτοί που μου τη δίνουν στα νεύρα είναι οι δήθεν “celebrities” made in Greece που δήθεν δουλεύουν, δήθεν είναι “κάτι” και δήθεν είναι σημαντικοί.




Κι επειδή τους έχω ζήσει, λόγω δουλειάς, πιστέψτε με ότι πιο ανούσιοι άνθρωποι απ’ αυτούς δεν υπάρχουν. Σε κάποιο άλλο άρθρο θα σας εξηγήσω για το πως παρακαλάνε τα περιοδικά να τους τραβήξουν μια φωτογραφία, αλλά εδώ που τα λέμε και τα περιοδικά με τη σειρά τους το ρίχνουν το… σαλάκι τους. Κι αυτό το καλοκαίρι λοιπόν θα θαυμάσουμε μέσα από τα δελτία ειδήσεων και τις “ποιοτικότατες” εκπομπές των πρωϊνων – μεσημεριανών για το τι μαγιό θα φορέσουν όλες εκείνες οι αργόσχολες, ποιος “τα ‘φτιαξε” με το ποιον και φυσικά τι έκαναν για να αδυνατίσουν.



“Μεγάλες μορφές” της showbiz που έχουν να εργαστούν τουλάχιστον πέντε χρόνια (απλώς τους έσωσε ένας καλός γάμος, γιατί άλλιώς στην ουρά του ΟΑΕΔ θα περίμεναν) θα κάνουν και πάλι την επέλαση τους στη Μύκονο για να μας δείξουν ότι περνάνε καλύτερα από σένα που δεν έχεις να πληρώσεις τη ΔΕΗ. Μόνο που αυτή η κατάσταση, πλέον, αρχίζει και τελειώνει σιγά σιγά. Τελευταίο καλοκαίρι θα είναι που θα βλέπουμε στη Μύκονο όλο το κακό συναπάντημα της τραγελαφικής ελληνικής showbiz. Γι’ αυτό παιδιά κάντε τον χαβαλέ σας γιατί με το που γυρίσετε έχει… καρότο και μαστίγιο!




ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: