Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Ριάνα χωρίς σουτιέν vol. 40 : Με χρυσαφένιο ταγέρ και εκτυφλωτικό ντεκολτέ στα BET Awards



Όπου γάμος και χαρά και η Βασίλω πρώτη λέει το δημώδες και η Ριάνα είναι Βασίλω πέρα ως πέρα, οπότε δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από ακόμα μία εκδήλωση βράβευσης, ακόμα ένα κόκκινο χαλί, ακόμα μία ευκαιρία για να κάνει τα δικά της.
Και αφού την είδαμε συνειδητοποιήσαμε ότι έχουμε χάσει το μέτρημα. Δεν υπάρχει και επίσημα φορά που η Ριάνα να πήγε σε κάποιο event μέσα στο 2015 και να φορούσε έστω και υποψία από εσώρουχο. Ούτε μία.


Στα BET Awards που είναι τα βραβεία που διοργανώνονται για τους καλλιτέχνες, ηθοποιούς, τραγουδιστές με σκούρο χρώμα δέρματος, η Ριάνα έκατσε στο πλάι του Φλόιντ Μεϊγουέδερ και έκανε το παιχνίδι της. 

Κατά την διάρκεια της βραδιάς πήρε μια μονωτική ταινία και την έβαλε στο στόμα του αθλητή του μποξ και μετά απλώς τον κοιτούσε. 

Λογικά δεν θα μπορούσε να ακούει άλλο τα σχόλια του για το εκπληκτικό της μπούστο, αφού φρόντισε να του βγάλει τα μάτια. 

Η επιλογή ενδύματος ήταν ένα χρυσαφένιο ταγέρ, αλλά και πάλι μέσα από το σακάκι δεν υπήρχε μπλούζα, φανέλα ή έστω σουτιέν βρε αδερφέ. 

Ο αετός πετούσε και πάλι και τα πάμπολλα χρυσαφικά που φορούσε στα χέρια και το πρόσωπο τόνιζαν λίγο παραπάνω την εσωτερική της γύμνια.







ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: