Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 16 Ιουλίου 2023

Ποια ερωτική φαντασίωση τρελαίνει τους άντρες και ποια τις γυναίκες;



Για πολλούς, οι σεξουαλικές φαντασιώσεις μπορεί να είναι ταμπού. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν έχουν. Γυναίκες και άντρες έχουν τις δικές τους φαντασιώσεις στο σεξ. Ποιες είναι αυτές; Έρευνα Αμερικανών επιστημόνων δίνει τις απαντήσεις.


Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Αρκάνσας στις Ηνωμένες Πολιτείες εξέτασαν 1703 γυναίκες και 1200 άντρες για να βρουν ποιες ερωτικές φαντασιώσεις έχουν τα δυο φύλα.

Τα αποτελέσματα της έρευνας που δημοσιεύτηκαν στο Journal of Sex Research έδειξαν ορισμένα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα.
Το πρώτο είναι πως οι ερωτικές φαντασιώσεις εκτινάσσουν την ερωτική διάθεση και στα δυο φύλα. Το δεύτερο είναι πως οι φαντασιώσεις των ανδρών είναι πιο σαφείς και περισσότερο τολμηρές από εκείνες των γυναικών. Γιατί; Επικεντρώνονται είτε στην ίδια την σεξουαλική πράξη ή σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος.
Οι φαντασιώσεις των γυναικών από την άλλη είναι περισσότερο εγκεφαλικές και περιλαμβάνει πιπεράτες λεπτομέρειες και περιγραφές ενώ διάχυτο είναι το στοιχείο του ρομαντισμού.

Η πλειοψηφία των γυναικών είπε πως θα ήθελε να έχει ερωτικές επαφές με αυτόν που φαντασιώνονταν και όχι με τον μόνιμο σύντροφο τους ενώ οι άντρες απάντησαν πως η φαντασίωση που τους ερέθιζε ήταν η ιδέα του ομαδικού σεξ, ακόμη και με άλλους άνδρες, σε κάποιο πολυτελέστατο μέρος.

Όσον αφορά τους ρόλους στο σεξ στο παιχνίδι των φαντασιώσεων, οι άνδρες είναι εξίσου ανοιχτοί στην κυριαρχία και την υποταγή. Μια γυναίκα φαίνεται να προσεγγίζει πιο παραδοσιακά το σεξ ακόμη και στις φαντασιώσεις της, καθώς επιθυμεί ο άνδρας να έχει ηγετικό ρόλο.





ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: