Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Φτιάξ' το μόνη σου: Κάνε σορτσάκι το παλιό σου τζιν



To αγαπάς πολύ αλλά το βαρέθηκες; Ήρθε η ώρα να κάνεις το παλιό τζιν σορτς σου πιο επίκαιρο από ποτέ.
Υλικά που θα χρειαστείς:
Ένα τζιν σόρτς
Χλωρίνη
Μία λεκάνη

Τρουκς

Πώς θα το φτιάξεις:

Βήμα 1o: Για να κάνεις το τζιν σου καινούργιο, θα χρειαστείς τις…μαγικές ικανότητες της χλωρίνης. Ρίξε λοιπόν στη λεκάνη άφθονο νερό και χλωρίνη. Για μεγαλύτερη ευκολία χρησιμοποίησε ένα πλαστικό ποτήρι για δοσομετρητή και για κάθε 3 ποτήρια νερό προσέθεσε 2 ποτήρια χλωρίνη. Ανάλογα με το μέγεθος της λεκάνης που έχεις, αλλάζει η αναλογία του μείγματος.

Βήμα 2o: Βάλε τη μισή πλευρά του σορτς (μέχρι τον καβάλο του ρούχου περίπου) στη λεκάνη με τη χλωρίνη και το νερό και άφησε το άλλο μισό απ’ έξω. Άφησε το να μουλιάσει για αρκετή ώρα, μέχρι δηλαδή να δεις την πλευρά που έχεις μέσα στο μείγμα να ασπρίζει τελείως. Όσο περισσότερο αφήνεις το ρούχο στη χλωρίνη, τόσο πιο λευκό γίνεται, οπότε έχε υπομονή.

Βήμα 3o: Όταν είναι έτοιμο το τζιν σου, βάλτο στο πλυντήριο μόνο του και πλύνε το χωρίς να χρησιμοποιήσεις απορρυπαντικό.

Βήμα 4o: Αφού στεγνώσει το ρούχο, ήρθε η ώρα να το κάνεις ακόμα πιο εντυπωσιακό προσθέτοντας τα ροκ αξεσουάρ. Αποφάσισε εσύ πως θέλεις να τοποθετήσεις τα τρουκς και από πια πλευρά του τζιν και έπειτα δημιούργησε με ένα κοπίδι, διακριτικές σχισμές στο ύφασμα για να «κουμπώσεις» το κάθε τρουκ. Εγώ επέλεξα να τα τοποθετήσω στην πλευρά που ξεθώριασε η χλωρίνη για ένα ακόμα πιο ιδιαίτερο το αποτέλεσμα.

Βήμα 5o: Το ροκ τζιν σορτσάκι σου είναι έτοιμο! Συνδύασε το με ένα οπάκ μαύρο καλσόν και φλατ μποτάκια που φτάνουν μέχρι τον αστράγαλο για μια δυναμική και trendy χειμερινή εμφάνιση.

Tips:

•Για να μην πάθεις καμία ασφυξία από τη μυρωδιά της χλωρίνης, κάνε όλα τα βήματα σε εξωτερικό χώρο. Σε καμία περίπτωση μην το κάνεις μέσα σε δωμάτιο ή μπάνιο, προτίμησε καλύτερα ένα μπαλκόνι.

•Για τα βήματα 2 και 3, που θα χρειαστεί τα χέρια σου να έρθουν σε επαφή με το μείγμα της χλωρίνης και του νερού, χρησιμοποίησε γάντια κουζίνας. Εγώ που δεν το έκανα ξεφορτώθηκα τη μυρωδιά της –αγαπημένης κατά τα άλλα- χλωρίνης μετά από δύο ημέρες.

•Τέλος, καθ’ όλη τη διάρκεια του συγκεκριμένου project σιγουρέψου ότι φοράς ρούχα που σου είναι άχρηστα, γιατί η χλωρίνη… κάνει και ζημιές! Οπότε προσοχή!






ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ


SHARE THIS

0 σχόλια: