Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Mad VMA 2015: Οι διάσημοι κράτησαν χαμηλούς τόνους



Τα βραβεία της χρονιάς ήταν λίγο διαφορετικά φέτος.


Ας μη γελιόμαστε. Η χθεσινή τελετή των βραβείων Mad ήταν ελαφρώς αντιφατική σε σχέση με την πραγματικότητα που ζούμε αυτές τις ημέρες. Και αυτό το γνώριζαν πολύ καλά όλοι. Και οι διοργανωτές και εμείς που κάναμε live ανταπόκριση αλλά και οι καλλιτέχνες που έδωσαν το «παρών».

Όταν όμως μιλάμε για μία τόσο μεγάλη διοργάνωση με χιλιάδες προπωλήσεις για την οποία έχεις δουλέψει όλη τη χρονιά και έχεις κλείσει σημαντικούς χορηγούς, δύσκολα ρισκάρεις μία αναβολή η οποία ενδεχομένως θα εξελιχθεί σε ακύρωση. Άλλωστε, το διάγγελμα ήρθε ξαφνικά, δύο ακριβώς μέρες πριν από το event.

Δεν θα μπορούσαμε, λοιπόν, να μην παρατηρήσουμε τη συμπεριφορά ορισμένων δημόσιων προσώπων. Για παράδειγμα, η Δέσποινα Βανδή και ο Σάκης Ρουβάς ήταν οι καλλιτέχνες που διαπιστώσαμε ότι δεν πέρασαν καν από το red carpet των VMA. Αν, βέβαια, όλοι αντιδρούσαν με την ίδια λογική μάλλον θα υπήρχε πρόβλημα αλλά υπάρχει και η άλλη «τακτική». Η Ελένη Τσολάκη και ο Δημήτρης Παπανώτας, ας πούμε, απάντησαν στη ρεπόρτερ του FollowMe πως δεν γνωρίζουν τι brand φοράνε ενώ ο Μένιος Φουρθιώτης ευθέως δήλωσε ότι δεν θέλει να αναφερθεί σε τέτοια θέματα με δεδομένη την κατάσταση της χώρας.

Άλλοι, κράτησαν χαμηλούς τόνους στα social media. Άλλες χρονιές το hashtag των VMA θα ήταν πρώτο στα trending όμως φέτος οι star έκαναν ένα βήμα πίσω. Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Ορισμένοι ευχαρίστησαν το κοινό μετά τη βράβευσή τους αλλά μέχρι εκεί.

Ας ελπίσουμε, λοιπόν, ότι του χρόνου τέτοια εποχή θα μπορούμε όλοι να διατυμπανίσουμε στα social ότι ήμασταν στα Mad VMA χωρίς καμία ενοχή.






ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: