Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις στο ντύσιμό σου, στο πρώτο ραντεβού



Στο πρώτο ραντεβού μεγάλο ρόλο παίζει η εξωτερική εμφάνιση. Πρόσεξε, λοιπόν, πώς θα ντυθείς.


Άνοιξη πρώτα και αμέσως μετά καλοκαίρι. Με λίγα λόγια, οι εποχές που όλοι μας, ελεύθεροι και δεσμευμένοι, έχουμε μια ανεβασμένη διάθεση για φλερτ. Για κάποιους λοιπόν -στους ελεύθερους αναφερόμαστε- αυτό πάει λίγο παρακάτω και κάποια στιγμή έρχεται η ώρα που θα βγείτε το πρώτο ραντεβού. Η διαδικασία της προετοιμασίας είναι πολύ διασκεδαστική για τους περισσότερους αλλά όταν φτάνετε στο ερώτημα του τι θα φορέσετε αρχίζουν τα δύσκολα.

1. Φορέστε άνετα παπούτσια. Εντάξει το καταλαβαίνουμε ότι μπορεί την πρώτη φορά που θα βγείτε με το υποψήφιο έτερόν σας ήμισυ να μη θέλετε να βάλετε sneakers. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα πρέπει να επιλέξετε τα πιο άβολα ψηλοτάκουνα παπούτσια που έχετε απλώς και μόνο επειδή είναι ωραία. Στους άνδρες αρέσουν τα τακούνια αλλά σίγουρα δεν τους αρέσει να σας βλέπουν να προσπαθείτε να ισορροπήσετε πάνω σ’ αυτά.

2. Μη φορέσετε κάτι πολύ fashion forward. Μπορεί μια γυναίκα να εκτιμήσει το πολύ ιδιαίτερο headpiece σας, ή την περίτεχνη statement τσάντα σας, το πιο πιθανό όμως είναι ο άνδρας που θα έχετε απέναντί σας να θεωρήσει όλα αυτά υπερβολή και να πάρει λάθος μηνύματα. Μιας και οι περισσότεροι δεν είναι ενήμεροι για τις τελευταίες τάσεις, μπορείτε να φορέσετε κάτι κλασικό που ξέρετε σίγουρα ότι σας ταιριάζει.

3. Μην το παρακάνετε με το μακιγιάζ. Σ' αυτό σίγουρα θα συμφωνήσει και η beauty editor Χριστίνα Χρόνη η οποία λέει ναι στην περιποίηση, όχι όμως στο υπερβολικό μακιγιάζ. Κάντε μια μάσκα, τονώστε το δέρμα σας με το κατάλληλο beauté και προτιμήστε ουδέτερους τόνους στο πρόσωπό σας έτσι ώστε το αποτέλεσμα να θυμίζει περισσότερο εσάς και λιγότερο κάποια άλλη.

4. Μην αποκαλύπτετε περισσότερα από όσα πρέπει. Το ξέρουμε ότι θέλετε να είστε τουλάχιστον λίγο σέξι σ’ αυτό το πρώτο ραντεβού, όμως κρατήστε τις ισορροπίες. Αποφασίστε ποιο σημείο του σώματός σας θα δείξετε και μείνετε εκεί.

5. Φορέστε φόρεμα. Για όλες υπάρχει το κατάλληλο και πιστέψτε μας είναι ό,τι καλύτερο για το πρώτο ραντεβού. Ανάλογα με το πού θα πάτε κάντε και το υπόλοιπο styling και μην ξεχνάτε ότι είναι το κομμάτι της γκαρνταρόμπας που σας βοηθάει να βγάλετε προς τα έξω όλη σας τη θηλυκότητα.

6. Ντυθείτε ανάλογα με την περίσταση. Φροντίστε να μάθετε πού πρόκειται να πάτε και επιλέξτε το αντίστοιχο outfit. Αν πάλι ο προορισμός είναι έκπληξη, τότε απλώς φορέστε ένα σύνολο-μπαλαντέρ και κρατήστε ένα δεύτερο ζευγάρι παπούτσια (που δεν πιάνουν χώρο) στην τσάντα σας just in case.

Μην ξεχνάτε πως ο βασικός κανόνας για όλες τις σημαντικές περιστάσεις είναι να είστε ο εαυτός σας. Μην το προσπαθήσετε λοιπόν περισσότερο από όσο πρέπει και απλώς φροντίστε να νιώθετε άνετα.





ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: