Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

To πρώτο editorial εξώφυλλο μόδας ever με live θηλασμό


Τo λες και ιστορικό: Φόρα παρτίδα μητέρα και παιδί σε ενσταντανέ θηλασμού στο ELLE. Αλλά μόνο στην subscribers έκδοση.

Στο τελευταίο, αυστραλιανό, τεύχος της ELLE που κυκλοφορεί θα δεις το πιο τρυφερό στιγμιότυπο μόδας που έχει υπάρξει. Σοβαρά! Ο λόγος; Η Nicole Trunfio (αυστραλιανό μονδέλο) και ο νεογέννητος γιος της, Zion, ποζάρουν σε μια από τις πιο εναλλακτικές φωτογράφησεις που έχει υπάρξει ever για εξώφυλλο μόδας.
«Αυτό δεν ήταν στα πλαίσια της φωτογράφησης. Ο Zion χρειαζόταν τροφή και η Nicole του την έδωσε. Όταν είδαμε μητέρα και παιδί στο στιγμιότυπο αυτό θεωρήσαμε πως θα “πρεπε να πλαισιώσει το όλο concept της φωτογράφησης», λέει η διευθύντρια του αυστραλιανού ΕLLE, Justine Cullen. «Mια εντελώς φυσική στιγμή με ισχυρή εικόνα».
Στόχος της φωτογράφησης ήταν η απενοχοποίηση του δημόσιου θηλασμού.

Την αριστερή εικόνα θα δουν αποκλειστικά οι συνδρομητές του Elle, ενώ στα περίπτερα το ίδιο τεύχος κυκλοφορεί με το δεξί εξώφυλλο. Εν τω μεταξύ, έχει ξεκινήσει μια ολόκληρη παραφιλολογία ότι οι εκδότες του Elle αρνήθηκαν να δημοσιεύσουν στην έντυπη έκδοση του περιοδικού το ενσταντανέ του θηλασμού, με τα σχόλια των αναγνωστών να εκφράζουν την απορία τους για τη λογοκρισία της φωτογραφίας.
Δείτε παρακάτω τι είπε για τη φωτογράφηση η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:
Screen Shot 2015-05-22 at 12.25.10


Σημείωση: Το περιοδικό W είχε εξώφυλλο το θηλασμό της Jolie σε candid photo το 2008.


Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: