Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Επιτέλους η Τίλντα Σουίντον μπαίνει στο σύμπαν της Marvel!




Το νέο πως η Τίλντα Σουίντον θα αναλάβει χρέη δίπλα στον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς στη μεταφορά του «Doctor Strange» στο σινεμά δεν μπορεί παρά να είναι... breaking.

Οσο μεγαλώνει το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, τόσο μεγαλώνουν και οι εκπλήξεις για τους ηθοποιούς που επιστρατεύονται για να το κατοικήσουν, με τελευταία προσθήκη την Τίλντα Σουίντον που βρίσκεται σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει δίπλα στον Μπένεντικτ Κάμπερμπατς στο «Doctor Strange».
H Σουίντον - που με την απόκοσμη γοητεία της κάνει ήδη το φιλμ να μοιάζει συναρπαστικό, θα υποδυθεί τον μέντορα του Doctor Strange, έναν Θιβετιανό με το όνομα «The Ancient One», ο οποίος εκπαιδεύει νεαρούς μαθητές στις πολεμικές τέχνες. Ο χαρακτήρας στα κόμικ είναι άντρας, αλλά η Marvel που αρχικά αναζητούσε κάποιον ηθοποιό, αποφάσισε να του αλλάξει φύλο και να δώσει το ρόλο στην βρετανίδα που μπορεί να απογειώσει το πρότζεκτ.

Doctor Strange 607
The Ancient One μαζί με τον Doctor Strange
Τον Οκτώβριο του 2014 ο υπεύθυνος της κινηματογραφική Marvel είχε δηλώσει: ««Θα ήθελα ο Strange να είναι μέρος του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel γιατί είναι ένας υπέροχος χαρακτήρας. Ενας υπέροχος σόλο χαρακτήρας. Εχει μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία και αυτός ο κόσμος της μαγείας, αυτή η ολότελα υπερφυσική διάσταση που υπάρχει στη Marvel είναι κάτι που δεν έχουμε ακόμη αγγίξει».
To Νοέμβριο του 2014 ανακοινώθηκε πως τον ρόλο του Doctor Strange αναλαμβάνει ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς σε σκηνοθεσία του Σκοτ Ντέρικσον («Deliver Us from Evil»), με τα γυρίσματα της ταινίας να ξεκινούν τον Νοέμβριο του 2015 με ημερομηνία εξόδου τον Νοέμβριο του 2016.


Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: