Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Τα πάρτι γενεθλίων του Τσίπρα junior


Η τούρτα στο πάρκο και το ντεκόρ διά χειρός Μπέτυς Μπαζιάνα
Ο Αλέξης Τσίπρας εκτός από πρωθυπουργός είναι και πατέρας.
Ετσι, πριν από λίγες ημέρες έκανε ένα διάλειμμα από τις αυξημένες υποχρεώσεις του και έδωσε το «παρών» στο πάρτι για τα πέμπτα γενέθλια του μεγάλου του γιου, Φοίβου-Παύλου.
Το πάρτι έγινε την περασμένη Κυριακή 17 Μαΐου και σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια που τέτοιου είδους γιορτές δίνονταν στην Αίγινα, φέτος έγινε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» στο Ιλιον.
O Aλέξης Τσίπρας σε παλαιότερα στιγμιότυπα με τα παιδιά του
Σύμφωνα με τη «Σίβυλλα», ο μικρός Τσίπρας γιόρτασε τα γενέθλιά του κοντά στον γόνο πασίγνωστης εφοπλιστικής οικογένειας, τον λιλιπούτειο Διαμαντή Πατέρα, καθώς τα δύο παιδάκια πηγαίνουν στον ίδιο παιδικό σταθμό.
Το ντεκόρ του πάρτι με γαλάζια χρώματα, μπαλόνια και παιχνίδια είχε επιμεληθεί η σύντροφος του πρωθυπουργού Περιστέρα Μπαζιάνα. Υπενθυμίζεται ότι το πρωθυπουργικό ζεύγος έχει άλλον ένα γιο, τον Ορφέα-Ερνέστο, που είναι τριών ετών.
Ο Αλέξης Τσίπρας με τη σύζυγό του (φωτογραφία αρχείου)
Πάρκο Τρίτση
Το Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης» βρίσκεται στον «Πύργο Βασιλίσσης» στη δυτική Αθήνα και αποτελεί το μεγαλύτερο οργανωμένο πνεύμονα πρασίνου στον αστικό ιστό της πρωτεύουσας, συνολικής έκτασης περίπου 1.200 στρεμμάτων.
Πριν από περίπου έναν χρόνο, τον Αύγουστο του 2014, είχε απασχολήσει τη δημοσιότητα λόγω της εικόνας πλήρους εγκατάλειψης και αδιαφορίας που παρουσίαζε. Τεχνητές λίμνες άδειες από νερό, βρωμιά παντού, εγκαταλελειμμένες εγκαταστάσεις... 
Οργάνωση Γη
Στο κτήμα «Πύργος Βασιλίσσης», αλλά και στο ευρύτερο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης», σε ιδιωτική έκταση περίπου 25 στρεμμάτων, δραστηριοποιείται και η Οργάνωση Γη της οποίας ιδρυτικό μέλος είναι ο Πέτρος Κόκκαλης.
Η «Ογάνωση Γη» έχει δημιουργήσει στο χώρο αυτό, το Κέντρο της Γης, μια περιβαλλοντική υποδομή, ένα Κέντρο Περιβαλλοντικής και Κοινωνικής Εκπαίδευσης και Ευαισθητοποίησης, στο οποίο, κυρίως τα Σαββατοκύριακα γίνονται πολλές δράσεις, όπως το Food Lab, (μαγειρική στην εξοχή). το Bostanology (χρήσιμες συμβουλές για αστικές καλλιέργειες και κηπουρέματα), ποδήλατο στο πάρκο και πολλές άλλες δραστηριότητες για παιδιά.



Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: