Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Προσεύχονται μαζί πριν το γάμο: Η γαμήλια φωτογραφία που λύγισε το διαδίκτυο



Ένας πεζοναύτης και η σύζυγος του, ράγισαν καρδιές στο διαδίκτυο με τη φωτογραφία του γάμου τους στην οποία προσεύχονται μαζί, λίγα λεπτά πριν από την τελετή τους.


Ο 21χρονος δεκανέας Κάλεμπ Ιαργουντ και η 22χρονη αρραβωνιαστικιά του, Μάγκι από το Άσβιλ, της Βόρειας Καρολίνας, στέκονται με τα μάτια τους κλειστά και προσεύχονται πριν το γάμο τους. Οπως αποκάλυψε ο Κάλεμπ, ο ίδιος ευχαριστούσε το Θεό που του έδωσε μια τέτοια όμορφη γυναίκα .

«Ημασταν έτοιμοι να κάνουμε τα πρώτα μας βήματα στη ζωή μαζί, και δεν θέλαμε να κάνουμε ένα βήμα χωρίς να είναι στο θέλημα του Θεού» δήλωσε στο Today.com ο 21χρονος.

«Προσευχήθηκα στο Θεό για την όμορφη και έξυπνη γυναίκα που μου έδωσε» Προκειμένου να αποφύγει να δει ο ένας τον άλλο πριν από την τελετή, το ζευγάρι στάθηκαν μακριά ο ένας από τον άλλο, με τα μάτια τους κλειστά κατά τη διάρκεια της προσευχής.

Οπως λέει η 22χρονη Μάγκι: «Οταν έπιασα το χέρι του, έτρεμε πολύ, ήξερα ότι ήταν πολύ νευρικός. Με ανακούφισε να ξέρω ότι ο άνθρωπος που ετοιμαζόταν να με παντρευτεί αισθανόταν το ίδιο για το Θεό όπως κι εγώ»

Ο φωτογράφος Ντουέιν Σμιντ, ο οποίος τράβηξε την συγκεκριμένη εικόνα, μοιράστηκε την φωτογραφία στη σελίδα του στο Facebook εκείνο το βράδυ, γράφοντας: «Έχω φωτογραφήσει πολλούς γάμους. Αυτό πρέπει να είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που φωτογράφισα ποτέ. Πριν από την τελετή και πριν καν δουν ο ένας τον άλλο, είπαν μια προσευχή για το γάμο και τη ζωή τους. Φοβερό.»




Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: