Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

Πόσο «βρώμικα» φαντασιώνεται να της μιλήσεις τελικά;



Η απάντηση είναι ξεκάθαρη και θα τη γράψω από την πρώτη κιόλας σειρά του κειμένου. Εννοείται πως κάθε γυναίκα επιθυμεί να της μιλήσεις πρόστυχα στο κρεβάτι. Κάθε γυναίκα όμως, είναι και διαφορετική περίπτωση.
Άλλες το θέλουν κάθε μέρα κι άλλες θα προτιμούσαν να γίνεται μια στο τόσο. Άλλες τοποθετούν όρια κι άλλες δεν έχουν κανένα πρόβλημα ακόμη κι αν ξεφύγεις απ’ αυτά. Με λίγα λόγια, το γεγονός πως το θέλουν δεν κλείνει μια και καλή το θέμα συζήτησης: «dirty talk». Υπάρχουν κι άλλες παράμετροι τις οποίες οφείλουμε να εξετάσουμε.


Για παράδειγμα, τι είναι εκείνο που κάνει τα προστυχόλογα τόσο ελκυστικά είτε στις γυναίκες, είτε και σε εμάς τους άντρες; Το μόνο σίγουρο, είναι πως δεν ισχύει η άποψη καφενειακού επιπέδου πως οι κοπέλες το ζητούν επειδή θέλουν να νιώθουν ...κατώτερες ούτε εμείς ψάχνουμε να αποδείξουμε την κυριαρχία μας. Ήμαρτον! Ρίξτε μια ματιά στο ημερολόγιο, 2015 γράφει, δε γίνονται αυτά προφανώς. Απλά το σεξ, κάπου στην άκρη του μυαλού μας το έχουμε ακόμη ως κάτι απαγορευμένο, ίσως και ...«κακό». Και σε συνδυασμό με τα επίσης «απαγορευμένα» προστυχόλογα, το όλο αίσθημα γιγαντώνεται κι αυξάνει τη λίμπιντό και των δύο συντρόφων.

Πότε όμως, ξέρεις οτι έφτασε η κατάλληλη στιγμή για το μεγάλο βήμα και πως η παρτενέρ σου είναι έτοιμη να ακούσει όλα εκείνα που βλέπεις στις τσόντες και φαντασιώνεσαι να της πεις; Όπως είπα και πιο πάνω, κάθε γυναίκα διαφέρει συνεπώς διαφέρει και το ζητούμενο χρονικό πλαίσιο. Επειδή πρέπει να γράψω κάτι όμως, θα σου χωρίσω τη φάση σε δύο περιπτώσεις:

α. Εκείνη του one night stand ή του just sex. Εδώ τα πράγματα είναι απλά, του δίνεις και καταλαβαίνει από το πρώτο κιόλας βράδυ. Άλλωστε, οι σχέσεις που αποσκοπούν μόνο στο σεξ είναι και οι πλέον κατάλληλες για πειραματισμούς. Να δεις μέχρι πού είσαι ικανός να φτάσεις, τι ακούγεται ωραίο και τι όχι και ποια είναι η αντίδραση του ίδιου του γυναικείου φύλου στις ατάκες σου. Στη χειρότερη; Να μην ξανακάνετε σεξ. Τι είχες, τι έχασες;

β. Η κατάσταση γίνεται πιο περίπλοκη όμως, όταν την κοπέλα που έχεις δίπλα σου τη βλέπεις πιο σοβαρά και το σεξ που κάνετε είναι στα πλαίσια της σχέσης κι όχι της καύλας σας. Εκεί οφείλεις να έχεις τις κεραίες σου ανοιχτές με σκοπό να υποκλέψεις έστω και τα πιο αμυδρά σημάδια ότι έφτασε η μεγάλη στιγμή. Μια καλή ιδέα είναι να ξεκινήσεις με χαλαρά πράγματα και να κόψεις αντιδράσεις. Αν τη δεις να τσιτώνει, προφανώς κι έχεις πολύ δρόμο μπροστά σου…

Σε συμβουλεύω

Ξεκάθαρα, ο καλύτερος τρόπος να διαπιστώσεις τι λειτουργεί και τι όχι, είναι να δοκιμάσεις και να βγάλεις τα προσωπικά σου συμπεράσματα. Για αρχή βέβαια, μπορείς να πατήσεις και στα συμπεράσματα που έχω βγάλει εγώ ο ίδιος και είτε να πορευτείς με βάση αυτά είτε να διαγράψεις ότι δε σου κολλάει. Μία γυναίκα όμως, από τη στιγμή που καταλήγει να κάνει σεξ μαζί σου, τρελαίνεται στην ιδέα ότι σε ικανοποιεί περισσότερο από οποιαδήποτε πρώην σου. Γνωστοποίησέ της λοιπόν, πόσο καυτή είναι, πόσο καλά χρησιμοποιεί το σώμα της και πόσο σας ανάβει. Και τα προστυχόλογα σε αυτές τις φράσεις, είναι όλο το αλατοπίπερο του φαγητού.

Από εκεί και πέρα, μη διστάσετε να της πείτε τι την περιμένει, πώς θα της συμπεριφερθείτε σε λίγη ώρα και γιατί ήταν «λάθος» να μπλέξει μαζί σας. Γενικότερα, στόχος σας θα πρέπει να είναι τα λόγια σας που θα την κάνουν να ξεφύγει. Οι γυναίκες στην εποχή μας υπακούν σε ένα σωρό πρέπει και μη. Κανόνες οι οποίοι τις καταπιέζουν κι ελαχιστοποιούν τις στιγμές απόλυτης απελευθέρωσης μέσα στο 24ωρό τους. Γίνεται εύκολα αντιληπτό δηλαδή, πως τα λόγια του άντρα που θα λειτουργήσουν σαν βαριοπούλα διαλύοντας όλους αυτούς τους κανόνες, θα την ταξιδέψουν και στον έβδομο ουρανό. Πάντως, για να μην πλατιάζω, μην ξεχνάτε πως ακόμη και το όνομά της φίλης σας μπορεί να ειπωθεί με τόσο πρόστυχο και προκλητικό τρόπο που καμία λέξη δε θα μπορούσε να αποτυπώσει…

Μην το κάνεις

Όταν καταπιάνεσαι με τέτοιου είδους ζητήματα, πάντα υπάρχουν «Μη» στην όλη ιστορία. «Μη» στα οποία καλό θα ήταν να δώσετε ιδιαίτερη βαρύτητα. Διότι πολλές φορές, εμείς οι άντρες ξεπερνάμε τη λεπτή γραμμή που χωρίζει το πρόστυχο με το χυδαίο. Και μπορεί το πρόστυχο να αποτελεί γυναικεία φαντασίωση, το χυδαίο είναι αιτία χωρισμού (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Για αυτόν ακριβώς το λόγο, λέξεις που ηχούν άσχημα (θα μου επιτρέψετε να παραθέσω δύο: μουνί, βυζόμπαλα) καλύτερα να μην τις ξεστομίσετε ποτέ. Όπως επίσης διαταγές του στυλ «Σκάσε». Είναι μαζί σου για να διασκεδάσει όσο το διασκεδάζεις κι εσύ. Όχι να ακούσει παράλογες εντολές κι απωθημένα.

Σημαντικό επίσης, είναι να θυμάστε πως καμία γυναίκα, με αφορμή το άγριο σεξ και τα προστυχόλογα δε θέλει να αφήσει στην απ’ έξω το προφυλακτικό. Πολλοί είναι εκείνοι που εκμεταλλεύονται την παθιασμένη στιγμή κι «απαιτούν» το κομμάτι ...λάτεξ να μείνει μακριά. Έλα όμως που κάτι τέτοιο θα ξενερώσει τη σύντροφό σου. Και τέλος, υπάρχει εκείνο το στυλ των αντρών που ο πρόστυχος λόγος, οι βρισιές και το παιχνίδι κυριαρχίας δεν τους ταιριάζει καθόλου. Αν είσαι ένας από αυτούς, να ξέρεις πως έχεις άλλα προτερήματα και για αυτά είναι μαζί σου η φίλη σου. Μην προσπαθείς να φορέσεις τη στολή κάποιου άλλου και να χορέψεις χορούς για τους οποίους δεν έχει την παραμικρή ιδέα. Θα χαθεί όλη η μαγεία...

Υ.Γ1: Ένας καλός τρόπος να σπάσει ο πάγος για πρώτη φορά είναι τα πρόστυχα μηνύματα. Μηνύματα τα οποία και πιο εύκολα γράφονται από τη δική σου πλευρά και πιο εύκολα διαβάζονται από την δική της. 2 σε 1 δηλαδή.

Υ.Γ2: Είτε την βρίσεις σήμερα, είτε όχι, ένα πράγμα οφείλεις να θυμάσαι: Στη μούγκα, κανείς δεν πήδηξε σωστά...

Αρθρογράφος: Νότης Κουτσούκος





ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ


SHARE THIS

0 σχόλια: