Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Ποιοι είναι οι ληστές του Διστόμου που συνελήφθησαν στον Βόλο [εικόνες]



Μετά την επιχείρηση της ΕΛΑΣ που έγινε το μεσημέρι οι δυο από τους ληστές του Δίστομου που «χτύπησαν» το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στις 22 Αυγούστου του 2014 και αφαίρεσαν πάνω από 396.930 ευρώ, βρίσκονται στα χέρια της αστυνομίας ενώ ο ένας δράστης είναι νεκρός.


Ο διάλογος με τους πελάτες την ώρα της ληστείας

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ληστές έμειναν τουλάχιστον 25 λεπτά εντός της Τράπεζας καθώς το χρηματοκιβώτιο λειτουργούσε με χρονοκαθυστέρηση. Ο ένας εκ των τριών δραστών που βρίσκονταν εντός του καταστήματος (υπήρχε ένας ακόμη που τους περίμενε στο φουσκωτό) προσπάθησε να καθησυχάσει τους επτά πελάτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην τράπεζα λέγοντάς τους «μην ανησυχείτε, δεν θα σας πειράξει κανείς, θέλουμε μόνο τα λεφτά της τράπεζας, κι εμείς πολίτες είμαστε». Μάλιστα, είπε ότι θα μοιράσουν τα μισά λεφτά στους φτωχούς, ωστόσο όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν δίστασε να τους δείξει το αλεξίσφαιρο γιλέκο δηλώνοντάς τους πώς είναι έτοιμος για όλα.

Είναι επίσης σίγουρο ότι η ληστεία είχε σχεδιαστεί προσεκτικά και με κάθε λεπτομέρεια, αφού μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί η επιλογή του συγκεκριμένου τραπεζικού καταστήματος που δεν φρουρείται και στο οποίο κάθε 20 του μηνός γίνεται μια μεγάλη χρηματαποστολή για τις μισθοδοσίες εργαζομένων επιχείρησης της περιοχής.

Οι δράστες επιβιβαζόμενοι σε φουσκωτό ταχύπλοο, που είχε κλαπεί τον Αύγουστο του 2012 από την περιοχή της Καλαμάτας Μεσσηνίας, διέφυγαν μέσω θαλάσσης, ενώ στη διαδρομή υποχρέωσαν τον ταμία να πέσει στη θάλασσα. Με το σκάφος αποβιβάστηκαν στη θέση Λουτρό Ξυλοκάστρου, όπου επιχείρησαν να το κάψουν, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε άγνωστο επιβατικό αυτοκίνητο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Περαιτέρω, προέκυψε ότι τα παραπάνω άτομα, τα στοιχεία και φωτογραφίες των οποίων δόθηκαν στη δημοσιότητα, συμμετέχουν σε ομάδα - εγκληματική οργάνωση, που διαπράττει ένοπλες ληστείες σε τραπεζικά υποκαταστήματα, τα μέλη της οποίας θεωρούνται ιδιαίτερα επικίνδυνα.
Πρόκειται για τους
Γεώργιος Πετρακάκος, αγνώστου πατρός και της Γεωργίας, γεν. 08.05.1979

Σπυρίδων Χριστοδούλου του Αθανασίου και της Βενετίας, γεν. 14.03.1970

Σπυρίδων Δραβίλας του Χαραλάμπους και της Κονδύλως, γεν. 21.07.1981



Πηγή ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: