Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Ο αυνανισμός σε αριθμούς



Μια νέα έρευνα θα αλλάξει όσα πίστευες για την αυτοϊκανοποίηση (ή και όχι). Οι αριθμοί μίλησαν.


Η εταιρεία με τα sex toys που ακούει στο όνομα We Vibe, πραγματοποίησε την πρώτη της έρευνα για τον αυνανισμό στην Αμερική. Μίλησαν με 600 άντρες και γυναίκες, σε ένα ηλικιακό φάσμα που κυμαίνεται από 20 έως 70 ετών και οι οποίοι δηλώνουν είτε single, είτε σε σχέση, είτε είναι παντρεμένοι.
Τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής είναι αρκετά ενδιαφέροντα, με ορισμένους αριθμούς απόλυτα αναμενόμενους, αλλά και κάποια facts έκπληξη!

Το 85% των ανθρώπων δήλωσαν πως νιώθουν πιο άνετα να μιλούν για την αυτοϊκανοποίηση σήμερα, απ' ότι στο παρελθόν. Το ζήτημα αυτό είναι πλέον λιγότερο θέμα ταμπού, κυρίως χάρη στην τηλεόραση, τις ταινίες και το διαδίκτυο.

Η γενιά των Millennials, δηλαδή οι ηλικίες 22-34, είναι πιο άνετες να μιλούν για το θέμα αυτό απ' ότι οι μεγαλύτεροι άνθρωποι. Το 85% των ηλικιών αυτών μιλούν για τον αυνανισμό με τις παρέες τους, ενώ οι μεγαλύτεροι πέφτουν σε ένα - και πάλι μεγάλο - 65%.

Φυσικά οι άντρες μιλούν περισσότερο για το θέμα αυτό με τους φίλους τους (34%), απ' ότι οι γυναίκες (29%).

Το 45% των ερωτηθέντων, ξεκίνησαν να ''ανακαλύπτουν τον εαυτό τους'' κάποια στιγμή από 13 μέχρι και 19 ετών.

Ένα 20% των γυναικών δήλωσε πως δεν είχαν δοκιμάσει να αυνανιστούν μέχρι να μπουν στα 20.

Το 87% δήλωσε πως αυτοϊκανοποιείται επειδή ''είναι σε τέτοιο mood'', ενώ το 55% επειδή έχει ερεθιστεί. Ένα 38% το κάνει προκειμένου να ξεφορτωθεί το άγχος, ένα 26% επειδή βαριέται και το 21% από ενθουσιασμό!

Το πιο σύνηθες μέρος για ''self-love'' είναι το υπνοδωμάτιο σύμφωνα με το 80% των συμμετεχόντων στην έρευνα. Ορισμένοι (31%) επέλεξαν το μπάνιο, ενώ οι άντρες έδωσαν υψηλό σκορ και στον καναπέ (23%).

Το αυτοκίνητο είναι το τρίτο πιο δημοφιλές μέρος για να... αγαπήσεις τον εαυτό σου με το 20% των ανδρών και το 19% των γυναικών να το επιλέγουν ως το πιο ασυνήθιστο μέρος που έχουν αυνανιστεί.

Ένα 6% των ανδρών δήλωσαν πως το έχουν κάνει και στο γραφείο, ενώ στα άλλα ασυνήθιστα μέρη είναι το αεροπλάνο, τα τρένα και τα λεωφορεία.

Το 82% δήλωσε πως αυνανίζεται περισσότερο τους χειμερινούς μήνες.

Ένα 68% προτιμά να αυτοϊκανοποιείται χρησιμοποιώντας τα χέρια, το 26% δήλωσε πως προτιμά τον δονητή, ενώ ένα 6% κάποιο άλλο sex toy.

Σύμφωνα με την έρευνα του We Vibe που έγινε μόνο σε γυναίκες (500), το 55% αυτών δήλωσε πως αυνανίζεται μια φορά την εβδομάδα ή και περισσότερο. Το 50% χρησιμοποιεί τον δονητή όταν είναι μόνες τους, ενώ το 27% μαζί με τον σύντροφό τους.

Το 53% χρησιμοποιούν απλά τη φαντασία τους για να λειτουργήσουν. Από το 57% που δήλωσε πως βλέπει ταινίες πορνό, το 81% είναι άντρες.

Οι γυναίκες είναι δυο φορές πιθανότερο να βάλουν μουσική στη ρουτίνα που εφαρμόζουν όταν πρόκειται να αυτοϊκανοποιηθούν.

3 στις 4 γυναίκες δήλωσαν ότι αυνανίζονται το ίδιο όταν βρίσκονται σε μια σχέση και όταν είναι μόνες τους. Το 61% είπε πως ο σύντροφός τους γνωρίζει, ενώ ένα 39% αυτοϊκανοποιείται μπροστά του.

Το 63% των ερωτηθέντων είπαν πως είναι ευκολότερο να φτάσουν σε οργασμό μόνοι τους απ' ότι με το σύντροφό τους. Το 68% αυτών είναι γυναίκες, και το 75% τοποθετείται ηλικιακά στο 46-54.

Φωτογραφία από το zeftildef.




ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: