Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Η Θεοδοσία Τσάτσου σήμερα στο Χυτήριο



Σήμερα Σάββατο 30 Μαΐου στο Χυτήριο, η Θεοδοσία Τσάτσου, μια ανατρεπτική παρουσία από το 1996 στον χώρο της rock μουσικής σκηνής, με σπάνια χροιά, φωνητικό εύρος και δυναμική σκηνική παρουσία, θα παρουσιάσει ένα live σε soul, funky και blues ρυθμούς.


Η Θεοδοσία Τσάτσου συστήθηκε στο κοινό με τραγούδια όπως: «Ενοχές» και «Φοβάμαι» (Μπλε) και αργότερα συνέχισε την επιτυχημένη πορεία της, μέσα από δικές της προσωπικές δουλειές («Ύποπτος Κόσμος», «Κόκκινο», «Στη Λεωφόρο της Εύας», «Α γαπήσου»).

Φέτος το καλοκαίρι, με μόνη αφορμή τον έρωτα για τη μουσική, συνεχίζει τις live εμφανίσεις της με αγαπημένα αλλά και νέα ακούσματα.

Πληροφορίες: Σάββατο 30 Μαΐου 2015 στο Χυτήριο, Ιερά Οδός 44, Κεραμεικός (στάση μετρό: Κεραμεικός). Ώρα Έναρξης: 21:30
Είσοδος: 10 ευρώ

Η Θεοδοσία Τσάτσου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. 

 Έχοντας σπουδάσει μουσική και χορό, συμμετείχε σε μικρά συγκροτήματα και θεατρικές ομάδες πoυ αvέβαζαv σχολείο παραστάσεις και αποσπάσματα απo γνωστά μιούζικαλ. 

Στα δεκαεφτά της χρόνια επιστρέφει στηv Ελλάδα κάνοντας μόνιμη κατοικία της τη Θεσσαλονίκη, όπου τέλειωσε τo Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. 

Ολοκλήρωσε τις μουσικές σπουδές και αποφοίτησε από τηv Αγγλική φιλολογία.

Στη Θεσσαλονίκη, γνωρίστηκε με τον Γιώργο Παπαποστόλου, ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος Μπλε, και αυτή η γνωριμία κατέληξε σε συνεργασία στο εν λόγω σχήμα. 

Το 1996 κυκλοφόρησε από τους Μπλε ο δίσκος "Ενοχές", στον οποίο η Θεοδοσία Τσάτσου ανέλαβε τα φωνητικά. 

Ο δίσκος γνώρισε ιδιαίτερη επιτυχία, με κομμάτια όπως το "Νιώθω Ένοχές", "Φοβάμαι" και "Εσύ δεν ζεις πουθενά" να παίζονται συχνά στο ραδιόφωνο και να γίνονται αγαπητά και γνώριμα στον κόσμο. 

Το συγκρότημα παρουσίασε υλικό που κινείται στους χώρους της Ποπ-Ροκ με έντονα μπλουζ/funk στοιχεία, ταυτότητα δηλαδή που ταιριάζει στην ερμηνεία και το στυλ της Θεοδοσίας Τσάτσου. 

Ωστόσο, η Θεοδοσία αποχώρησε από το συγκρότημα μόλις τον επόμενο χρόνο και ακολούθησε solo καριέρα.




ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: