Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Παρασκευή 29 Μαΐου 2015

Εξαφανίστε την κυτταρίτιδα με φυσικό τρόπο!



Τρεις συμβουλές για να καταπολεμήσετε το πρόβλημα φυσικά.


Η κυτταρίτιδα δεν είναι τίποτα περισσότερο, παρά η συσσώρευση λίπους στα ανώτερα στρώματα του δέρματος που προκαλείται από τις ορμονικές επιπτώσεις στους υποδόριους συνδετικούς ιστούς της επιδερμίδας.

Οι μηροί, τα πόδια και οι γλουτοί είναι οι πιο συνηθισμένες περιοχές όπου παρατηρείται συσσώρευση λιπαρών οξέων. Οι γυναίκες πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές σχετικά με τις συνήθειες του τρόπου ζωής τους, δεδομένου ότι είναι πιο επιρρεπείς στο πρόβλημα της αύξησης της κυτταρίτιδας στο σώμα.

Δείτε εν συνεχεία 3 απλές αλλά «χρυσές» συμβουλές για να καταπολεμήσετε την κυτταρίτιδα με φυσικό τρόπο!

1. Ακολουθήστε ισορροπημένη διατροφή

Μην παραλείπετε ποτέ κάποιο κύριο γεύμα, προκειμένου να μειώσετε την πρόσληψη θερμίδων. Η υγιεινή διατροφή είναι πολύ σημαντική για να διατηρήσετε το βάρος σας, αλλά ακόμα και στην περίπτωση που θέλετε να χάσετε κιλά, τα κύρια γεύματα πρέπει πάντα να είναι πλήρη σε βιταμίνες και πρωτεΐνη. Συμπεριλάβετε πολλά φρέσκα φρούτα και λαχανικά στη διατροφή σας με άπαχη πρωτεΐνη, όσπρια, δημητριακά και γαλακτοκομικά προϊόντα. Αποφύγετε τις τροφές με κορεσμένα λιπαρά, τη ζάχαρη και τις επεξεργασμένες τροφές. Επίσης η βιταμίνη C και τα βιοφλαβονοειδή βοηθούν σημαντικά στη μείωση της κυτταρίτιδας.

2. Ασκηθείτε

Η άσκηση είναι κομβικής σημασίας για να διατηρήσει κανείς ένα υγιές σώμα με ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα. Οποιοδήποτε είδος γυμναστικής αγαπάτε, φροντίστε να το βάλετε στην καθημερινή σας ρουτίνα. Συνδυάζοντας την καρδιαγγειακή προπόνηση με ασκήσεις ενδυνάμωσης θα πετύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα στην μείωση της κυτταρίτιδας. Η αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος και η τόνωση των μυών θα μειώσουν την όψη μιας επιδερμίδας με «λακκάκια» από την κυτταρίτιδα.

3. Να πίνετε άφθονο νερό

Η σημασία του να πίνετε άφθονο νερό δεν μπορεί να αποτυπωθεί με λόγια. Η αφυδάτωση είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την αποθήκευση λίπους στο σώμα. Πίνοντας πολύ νερό θα διατηρήσετε τον οργανισμό σας μόνιμα ενυδατωμένο. Είναι απαραίτητο, για να ξεπλύνετε τις τοξίνες από το σώμα σας και να μην τις αφήσετε να συσσωρευθούν κάτω από το δέρμα σας.






ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: