Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Διέκοψε τη λειτουργία του το "Πεντελικόν"



Διέκοψε οριστικά τη λειτουργία του, το ιστορικό ξενοδοχείο Πεντελικόν, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η μέχρι πρότινος ιδιοκτήτρια εταιρία, Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις Βάρδη ΑΕ.


Όπως τονίζεται, "η διοίκηση της εταιρίας από την πρώτη στιγμή ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με τον νέο ιδιοκτήτη (από τα μέσα Μαΐου ο νέος ιδιοκτήτης των εγκαταστάσεων είναι ο κ. Δουζόγλου), ώστε να επιτευχθεί μία ομαλή μετάβαση από την προηγούμενη ιδιοκτησία στην νέα, και με μοναδικό στόχο την συνεχή, αδιάλειπτη και συνεπέστατη λειτουργία του. Παρά τις άοκνες προσπάθειες της Διοίκησης, οι προσπάθειες αυτές δεν απέδωσαν και η σημερινή αιφνίδια απόφαση του νέου ιδιοκτήτη ήταν το εμβληματικό και ιστορικό ξενοδοχείο να διακόψει οριστικά την λειτουργία του την Δευτέρα 25 Μαΐου 2015 στις 12μ.μ., όπως και έγινε".

Η διοίκηση της εταιρίας, σημειώνεται, ότι εργάζεται ήδη με σκοπό την άμεση και πλήρη μεταφορά των λειτουργιών της εκτός των εγκαταστάσεων της Κηφισιάς.

Σημειώνεται πως το "Πεντελικόν" είναι από τα πλέον ιστορικά ξενοδοχεία της Αθήνας, καθώς λειτουργεί από το 1927 και έχει φιλοξενήσει σημαντικές προσωπικότητες από το χώρο της πολιτικής και της Τέχνης.

Το 1984 αγοράστηκε από τον ομογενή επιχειρηματία από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας Χαράλαμπο Βάρδη, ο οποίος προχώρησε σε μία μεγάλη επένδυση ανακατασκευής. Ωστόσο η κρίση και τα χρέη δημιούργησαν προβλήματα στη λειτουργία του, με αποτέλεσμα τα οικονομικά στοιχεία να σημειώνουν φθίνουσα πορεία.






ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: