Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Σάββατο 20 Μαΐου 2023

Αυτές είναι οι 9 αρχές που ακολουθούν οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι



Η ευτυχία στη ζωή απέχει 9 βήματα και αξίζει να τα κάνετε σήμερα κιόλας

Πόσοι από εμάς αισθάνονται πλήρεις από αγάπη και συμπόνια; Πόσοι από εμάς φροντίζουν για τις δικές τους ανάγκες και βασίζονται στον τρόπο που βλέπουν τον εαυτό τους και όχι το πώς μας βλέπουν οι άλλοι;

Πόσοι από εμάς ζούμε με βάση τις δικές μας πεποιθήσεις μας, αντί να ζούμε μέσα από το τι περιμένουν οι άλλοι από εμάς;

Μαθαίνοντας να αγαπάμε τον εαυτό μας και να ξεπερνάμε τα εμπόδια που έχουν σηκωθεί γύρω μας είναι το μεγαλύτερο μυστικό για να ζήσουμε ευτυχισμένοι. 

Η αγάπη για τον εαυτό μας μπορεί να μας φέρει πιο κοντά στην εσωτερική αλήθεια και να μας επιτρέψει να προσελκύσουμε και να δημιουργήσουμε την ευτυχία που σας αξίζει σε εμάς, τον/τη σύντροφό μας, την καριέρα μας και τη ζωή μας. 

Η αγάπη πρώτα για τον εαυτό μας θα φέρει την ειρήνη, την συμπόνοια, την εκπλήρωση, την ικανοποίηση, τη σημαντικότητα, την ελευθερία, την ωριμότητα, τη σοφία και τη μαγεία στη ζωή μας.


Δείτε τα 9 βήματα που κάθε αληθινά ευτυχισμένος άνθρωπος έχει διανύσει στη ζωή του:



Γνωρίστε από την αρχή τον εαυτό σας



Φανταστείτε τον εαυτό σας να περπατάει στον δρόμο, μαζί με τις αξίες σας στο πλάι του. Πως αισθάνεστε; Τι παρατηρείτε; Πώς, αυτές οι αξίες, εκφράζουν τον εαυτό σας; Αυτό θα σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε τον εαυτό σας μέσα από τα δικά σας μάτια, αντί μέσα από τα μάτια των άλλων.



Να είστε ο εαυτός σας



Μπορείτε να αναγνωρίσετε την δική σας αλήθεια σας και να εκφράσετε το ποιοι είστε, μόνο όταν είστε 100% ειλικρινής με τον εαυτό σας πρώτα. Μερικές φορές ανακαλύπτουμε πράγματα που δεν μας αρέσουν απαραίτητα για τους εαυτούς μας, αλλά έχουμε επιλογή: να περάσουμε τη ζωή μας διαμαρτυρόμενοι για τις αδυναμίες μας, ή να επιλέξουμε να εστιάσουμε την προσοχή μας στα δυνατά μας σημεία.



Πάρτε μια ανάσα



Έχουμε μια τάση να πιέζουμε τον εαυτό μας σε κάνει τα πράγματα γρήγορα, βιαστικά. Κάντε ένα βήμα πίσω λίγο και να παρακολουθήστε τον εαυτό σας σε δράση. Ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσε να συμβεί αν δεν φέρνατε εις πέρας τις υποχρεώσεις σας αμέσως; Προτιμάτε να παραμείνετε καταπιεσμένοι για να γίνουν όλα βιαστικά και να περάσουν μόνο από τα χέρια σας ή θα προτιμούσατε να απολαύσετε κάθε στιγμή προς την ολοκλήρωση των καθηκόντων σας;



Να είστε υπομονετικοί με τον εαυτό σας



Οι άνθρωποι που ενδεχομένως θαυμάζετε και θα θέλατε να ζείτε τη ζωή τους, μπορεί να χρειάστηκαν πολλά χρόνια για να το πετύχουν. Μην βιάζεστε να φτάσετε στον τερματισμό. Κάντε το ταξίδι αυτό βήμα-βήμα και απολαύστε το πώς η ζωή εκτυλίσσεται για εσάς. Μπορεί να χάνετε πολλά στη ζωή, όταν το βλέμμα σας είναι καρφωμένο στο αύριο. Η υπομονή είναι το κλειδί για να ανακαλύψετε την ομορφιά του μυστηρίου που σας περιβάλλει κάθε στιγμή.



Ακούστε παιδί που είναι ακόμα μέσα σας



Αυτή η αθώα φωνή είναι πολύ ισχυρή και βρίσκεται βαθιά στην ύπαρξή μας. Είναι η φωνή των αναγκών που δεν έχουμε ικανοποιήσει ποτέ από τότε που ήμασταν παιδιά. Αυτή η φωνή μας μιλάει για το φόβο, τον πόνο, την ασφάλεια που λαχταράμε και τις βαθιές μας επιθυμίες. Έτσι, όταν είστε σε μια δύσκολη κατάσταση, κάντε ένα βήμα πίσω για μια στιγμή και ακούστε αυτή την παιδική φωνή μέσα σας: Τι είναι αυτό που πραγματικά με πληγώνει τώρα; Τι θέλω πραγματικά;



Αποδεχτείτε τα συναισθήματά σας



Ο πόνος είναι μέρος της ζωής, και η αποδοχή του τι αισθάνεστε κάθε στιγμή είναι το πρώτο βήμα προς την ευτυχία σας. Μπορεί να είστε θυμωμένοι και να πονάτε πολύ, ώστε να μετανιώνετε για πράγματα που έχετε κάνει στο παρελθόν. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να αποδεχτεί αυτά που νιώθει και θα εντοπίσετε την αιτία της απογοήτευσης σας. Τη στιγμή που θα κατανοήσετε αυτό το συναίσθημα, θα συνειδητοποιήσετε τι είναι αυτό που θέλετε στη ζωή και πώς να το πάρετε.



Δουλέψτε επάνω στους φόβους σας



Όλοι έχουμε φόβους που έχουν χαραχθεί μέσα μας από την παιδική μας ηλικία. Κατανοώντας τους φόβους αυτούς και φέρνοντάς τους στην επιφάνεια θα καταφέρετε να τους αντιμετωπίσετε. Όταν καταπιέζετε και απορρίπτετε τους φόβους σας, λόγω των μη ρεαλιστικών προσδοκιών που σας επιβάλλει η κοινωνία, δίνετε ακόμα περισσότερη δύναμη και έλεγχο στους φόβους σας.



Συγχωρήστε και αφήστε το παρελθόν να φύγει



Με το να κατηγορούμε το παρελθόν μας για την τωρινή μας δυστυχία, το μόνο που καταφέρνουμε είναι να διαιωνίζουμε το συναίσθημα αυτό. Ξέρετε ότι πρέπει να έχετε ένα σκοπό στη ζωή σας, οπότε έχετε μια επιλογή: να αφήσετε το παρελθόν να σας στοιχειώνει και να σας προκαλεί περισσότερη δυστυχία, ή να συγχωρήσετε τον εαυτό σας.



Χαμογελάστε



Το χαμόγελο είναι θεραπεία για την καρδιά, το μυαλό και το σώμα. Ορισμένες εμπειρίες μπορεί να φέρνουν αβίαστα ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μας, και μερικές φορές ένα χαμόγελο μπορεί να αλλάξει πραγματικά ένα αρνητικό συναίσθημα σε ένα θετικό. Είναι ένας απλός τρόπος για να θεραπεύσετε τον εαυτό σας και να φέρετε ένα χαμόγελο στα πρόσωπα και άλλων ανθρώπων.








ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ


SHARE THIS

0 σχόλια: