Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης 0-0



Ισόπαλη 0-0 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στο Περιστέρι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολης, που διεξήχθη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ.


Με αυτό το αποτέλεσμα ο στόχος της πρώτης θέσης μάκρυνε πια πολύ για τις δύο ομάδες, καθώς οι Αρκάδες μετρούν τρεις βαθμούς και η ομάδα των δυτικών προαστίων δύο. Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Φυτανίδης.

Ό Ατρόμητος πίεσε αρκετά κι έψαξε το γκολ που θα του έδινε την πρώτη νίκη στα πλέι οφ, αλλά ο τερματοφύλακας του Αστέρα, Κώστας Θεοδωρόπουλος, είχε άλλη άποψη.

Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν τον αγώνα δυναμικά, με τους γηπεδούχους να πιέζουν ψηλά ενώ ο Αστέρας Τρίπολης προσπάθησε να χτυπήσει στις στημένες φάσεις.

Σε μια από αυτές παραλίγο να σκοράρει, αλλά η κεφαλιά του Σανκαρέ στο 13΄ μετά το φάουλ του Ρόλε πέρασε άουτ. Η απάντηση ήταν άμεση από τον Ατρόμητο, με τον Μπάλα να σουτάρει λίγο έξω από την περιοχή του Αστέρα και την μπάλα να περνά πάνω από τα δοκάρια των Αρκάδων.

Στο 29΄ οι γηπεδούχοι έχασαν την μεγαλύτερη ευκαιρία τους στο πρώτο ημίχρονο, με τον Καραμάνο να βρίσκει τον Πίτου Γκαρσία στην περιοχή του Αστέρα αλλά το πλασέ του τελευταίου εξουδετερώθηκε από τον Θεοδωρόπουλο.

Την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Ναπολεόνι στο 32΄. Η τελευταία φάση του ημιχρόνου ήταν για τους φιλοξενούμενους, με τον Ρόλε στο 44΄ να αναλαμβάνει την εκτέλεση του φάουλ αλλά η μπάλα να περνά για λίγο άουτ.

Στο 52΄ είχαμε ακόμα μια καλή ευκαιρία του Αστέρα από στημένη φάση με την κεφαλιά του Πάρα να περνάει δίπλα από το δεξιό δοκάρι του Γκορμπούνοφ.

Στο 66΄ και ύστερα από λάθος του Σανκαρέ η μπάλα έφτασε στον Ναπολεόνι, που έπιασε το δυνατό σουτ αλλά ο Θεοδωρόπουλος αντέδρασε σωστά για άλλη μια φορά σώζοντας την ομάδα του.

Στο 87΄ ο Ναπολεόνι έκανε ωραία ατομική προσπάθεια αλλά το σουτ που επιχείρησε ήταν άστοχο. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Φυτανίδης αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία και αποβλήθηκε.

Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος παραμένουν χωρίς νίκη στα πλέι οφ, στην τρίτη και τέταρτη θέση της βαθμολογίας αντίστοιχα.

Διαιτητής: Ζαχαριάδης Πραξιτέλης (Θεσσαλονίκης)

Κίτρινες: Φυτανίδης -Κουρμπέλης, Τσοκάνης, Γκοΐάν, Μπαράλες, Σανκαρέ

Κόκκινη: Φυτανίδης (2η κίτρινη στο 90+4)

Ατρόμητος (Νίκος Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ, Πίτου Γκαρσία (76΄ Καράσκο), Κατσουράνης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Κοντοές, Καραμάνος (63΄ Μαρσελίνιο), Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Μπάλλας (64΄ Αγκουαζί).

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι, Γκοϊάν, Τσοκάνης, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας, Ρόλε, Μάσα (71΄ Μουνάφο), Μπαράλες, Μπαντιμπανγκά (46΄ Πάρα, 75΄ Ζησόπουλος).





ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: