Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Αμήχανες στιγμές που σίγουρα έχεις ζήσει στο γυμναστήριο



Όπως σε όλες τις καταστάσεις στη ζωή σου, έτσι και στο γυμναστήριο σίγουρα έχεις ζήσει αμήχανες στιγμές που παρακαλάς κάθε φορά από μέσα σου να αποφύγεις. Οι παρακάτω στιγμές αφορούν κυρίως τις γυναίκες της παρέας.
Η συνειδητοποίηση ότι η άσχημη μυρωδιά προέρχεται από εσένα


Κάνεις τόση ώρα τις ασκήσεις σου και παράλληλα καταριέσαι το άτομο που ξέχασε να φορέσει αποσμητικό πριν έρθει. Και τότε έρχεται η θλιβερή στιγμή που συνειδητοποιείς ότι αυτή η μυρωδιά ιδρώτα έρχεται αποκλειστικά από εσένα.
Μα το σημάδι στο όργανο από τους γλουτούς σου…

…που δεν πρόλαβες να σκουπίσεις διακριτικά πριν το δει ο γυμνασμένος κούκλος που έχεις απέναντί σου. Νομίζουμε από τις πιο αμήχανες στιγμές που μπορεί να σου τύχουν στο γυμναστήριο.

Ξαφνική οπτική επαφή με κάποιον όταν βρίσκεσαι στο hip abductor

Εντάξει παραδέξου ότι δεν είναι ό, τι πιο άνετο να ανοιγοκλείνεις τα πόδια σου στην προσπάθειά σου να χτίσεις ατσάλινους γλουτούς και εκείνη ακριβώς τη στιγμή το βλέμμα σου να συναντηθεί με κάποιον που κάθεται απέναντί σου.
Συγχρονισμός στο ίδιο όργανο

Είναι εκείνη η στιγμή που πρέπει να χειριστείς με απόλυτη ευγένεια το σκηνικό και να αποφασίσετε με δημοκρατικές διαδικασίες ποιος από τους δυο σας θα το χρησιμοποιήσει πρώτος. Και κατά βάθος αυτό που ευελπιστείς είναι φυσικά να πας πρώτη!






ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: