Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

SUPER LEAGUE

Κυριακή 24 Μαΐου 2015

7 τύποι γυναικών με τις οποίες είναι πραγματικά δύσκολο να επιβιώσεις σε ραντεβού!



Θεωρώ πως ένα από τα πιο ενδιαφέροντα κι ωραία πράγματα που μπορεί να κάνει ένας νέος κι ελεύθερος άντρας, είναι να βγει ραντεβού με κάποια κοπέλα που θα του τραβήξει την προσοχή. Και δεν εννοώ να εκβιάζει καταστάσεις, να χώνεται παντού και να χαρακτηρίζεται «πέφτουλας» από οποιοδήποτε θηλυκό τον γνωρίσει. Αναφέρομαι σε εκείνες τις περιπτώσεις όπου το σκηνικό έρχεται φυσιολογικά και το θέλουν και οι δύο.


Όσο ωραίο και διασκεδαστικό όμως είναι τις περισσότερες φορές, άλλο τόσο δύσκολο κι εφιαλτικό μπορεί να εξελιχθεί κάποιες άλλες. Βλέπετε, δεν ταιριάζουμε όλοι οι άντρες με όλες τις κοπέλες. Άλλωστε υπάρχουν ορισμένοι τύποι γυναικών τις οποίες είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να διαχειριστείς και να τα βγάλεις πέρα μαζί τους. Γυναίκες με τις οποίες βγαίνεις για φαγητό και η «επιβίωσή» σου κρίνεται αν μη τι άλλο αμφίβολη...

Ποιοι είναι αυτοί οι τύποι;

1. Η ψωνάρα

Από τα πλέον κλασσικά περιστατικά δύσκολου ραντεβού. Στις περισσότερες περιπτώσεις πρόκειται για μια πολύ όμορφη γυναίκα όσον αφορά την εμφάνισή της αλλά από εκεί και πέρα το χάος. Αναμφίβολα δε θα δεχτεί κάτι λιγότερο από ακριβό εστιατόριο, γκουρμέ κουζίνας είτε στα βόρεια είτε στα νότια προάστια με τη συνοδεία φυσικά ενός πανάκριβου μπουκαλιού κρασί. Το ντύσιμό της θα σε αγχώσει σε φάση «Καλά, σε γάμο πάμε;» και το υφάκι της μόλις σε αντικρίσει σε κάνει να παρακαλάς τη Γη να ανοίξει να σε καταπιεί. Αν ωστόσο καταφέρεις και βγεις αλώβητος από αυτή τη δοκιμασία (πόσο μάλλον αν η κατάληξη περιέχει τη λέξη ...κρεβάτι) τότε ναι, είσαι άξιος σεβασμού αδερφέ και δεχόμαστε μαθήματα από την αφεντιά σου!

2. Η κόρη του μπαμπά

Σε πολλά σημεία μοιάζει με την παραπάνω περίπτωση. Ως γνήσια κόρη του μπαμπά (μοναχοπαίδι γαρ) θεωρεί ότι της ανήκουν τα πάντα και πως όλοι οφείλουν να έχουν σαν μοναδικό στόχο της ζωής τους την ικανοποίησή της. Και σαν να μη φτάνει αυτό, σε φέρνει σε δύσκολη θέση υποτιμώντας οτιδήποτε κι αν κάνεις αφού κάθε προσπάθειά σου συγκρίνεται με την αντίστοιχη του πατέρα της και πόσο τρομερά κάνει τα πάντα. Θέλετε το πιο απλό παράδειγμα; «Ο μπαμπάς μου έχει γνωστό σ’ αυτό το μαγαζί και κλείνει πάντα το καλύτερο τραπέζι». Ναι πώς; Ο Πρωθυπουργός να πούμε...

3. Η παραπονιάρα

Άστο. Μην την ψάχνεις. Όσο κι αν προσπαθείς, όση φαντασία κι αν βάλεις, όσα χρήματα κι αν σπαταλήσεις το αποτέλεσμα θα είναι πάντα ίδιο: παράπονο, παράπονο, ΠΑΡΑΠΟΝΟ! Λάθος ημέρα που κανονίσατε, λάθος η ώρα που βρεθήκατε, λάθος το μέρος που επιλέξατε, λάθος τα ρούχα που διάλεξε, λάθος το φαγητό που παρήγγειλε, λάθος ...λάθος ...λάθος!

4. Η «χουντική»

«Αποφασίζομεν και διατάσσομεν». Μπορεί την παραπονιάρα να μην την πιάνεις πουθενά, αλλά τουλάχιστον σου επιτρέπει να πάρεις μια απόφαση, μια πρωτοβουλία βρε αδερφέ. Η χουντική από την άλλη δε θα σ’ αφήσει σε χλωρό κλαρί. Όχι μόνο είναι εκείνη που απλά θα σε ενημερώσει για την ώρα, το μέρος και το πρόγραμμα του ραντεβού σας αλλά θα σου επιβάλλει και τα γούστα της σε κάθε δυνατό επίπεδο. Απαιτεί να συμφωνήσεις σε συγκεκριμένο dress code (για το δικό σου ντύσιμο προφανώς) ενώ σε περίπτωση που το ραντεβού λάβει χώρα σε κάποιο εστιατόριο ή cocktail bar θα είναι εκείνη που θα πάρει το μενού από τα χέρια σου και θα παραγγείλει αντί για σένα. Κι αν κάνεις ότι διαφωνείς, θα κατεβάσει μούτρα και θα θεωρήσει ότι την προσέβαλες κιόλας. Καμία σωτηρία...

5. Η «κρίνω τα πάντα»

Δε θα ασχοληθεί με τίποτα άλλο πέρα από τους ανθρώπους που βρίσκονται και κυκλοφορούν γύρω σας. Ξέρει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για την προσωπικότητα του καθενός ενώ δε θα έπρεπε να σε παραξενέψει ακόμη και το γεγονός να έχει γνώση της φορολογικής δήλωσης που κάνει ο κάθε ιδιοκτήτης των μαγαζιών που θα επισκεφτείτε. Κρίνει τους πάντες, τους θεωρεί ανάξιους της παραμικρής επιτυχίας και χλευάζει κάθε τους επιλογή. Ένα πράγμα θα σου πω, αν καταφέρεις και ξεφύγεις από τις «δαγκάνες» να είσαι βέβαιος πως σε γουστάρει. Και μάλιστα πολύ. Όσο να το κάνεις, είναι μια παρηγοριά κι αυτό!

6. Το ...αντράκι

Σίγουρα από τις πιο ξενέρωτες περιπτώσεις, ειδικά αν πρόκειται για κάτι σε «τυφλό ραντεβού» και δε γνωρίζεστε ιδιαίτερα μεταξύ σας. Χαρακτηρίζεται κι ως «νταλικέρισσα» και συνηθίζει να σκάει μύτη στα ραντεβού της με φόρμες ή βερμούδες, αθλητικό παπούτσι, μπύρα στο χέρι και τη Χριστοπαναγία στην άκρη της γλώσσας της. Κάποιοι τη βρίσκουν και γουστάρουν τέτοιες περιπτώσεις κι αντί για σεξ φαντασιώνονται πως κάθονται μαζί και συμπληρώνουν δελτία στοιχήματος. Αν πάντως δεν ανήκεις σε αυτούς τους τύπους, καλύτερα να την κάνεις με ελαφρά. Ή μάλλον ...τρέχοντας!

7. Η κυκλοθυμική

Μακράν η πιο δύσκολη περίπτωση ραντεβού που παίζει να βγει κανείς. Αλλάζει άποψη από τη μία στιγμή στην άλλη, η διάθεσή της ακολουθεί ανεξήγητες μεταπτώσεις κι ο άκρατος ενθουσιασμός διαδέχεται τα ατέλειωτα παράπονα σε χρόνο ρεκόρ. Είναι από τις φάσεις που ποτέ δεν ξέρεις πού πατάς και πού βρίσκεσαι κι αν οφείλεις να είσαι χαρούμενος ή δυσαρεστημένος με την εξέλιξη της βραδιάς σας. Καλύτερα να μην είσαι τίποτα από τα δύο και να παρακαλέσεις το timing να είναι με το μέρος σου. Και πού ξέρεις; Ίσως σας πιάσει ταυτόχρονα όρεξη για ...τρέλες αλλιώτικες!
Αρθρογράφος: Νότης Κουτσούκος




ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
ΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙΤΡΕΛΟ ΓΑΪΔΟΥΡΙ
Bookmark and Share

SHARE THIS

0 σχόλια: